Пошук

ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЯ

Дата: 20.05.2024 15:47
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Лінійка Пам»яті, що відбулася сьогодні у Липовецькому ліцеї №2, була приурочена вшануванню пам"яті випускника школи, нашого захисника, полеглого за Україну Воїна, Романа Миколайовича Грушка.

Двічі в рік, у день народження та день загибелі, за традицією, що склалася у освітньому закладі , вшановують пам»ять Героїв, які навчалися тут .

Грушко Роман - заступник командира бойової машини - навідник-оператор розвідувальної роти 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, старший солдат.

Народився 18 травня 1985 року в селі Щаслива Липовецького району Вінницької області. Мешкав у місті Липовець Вінницької області. У 2002 році закінчив Липовецьку загальноосвітню школу №2 , згодом - середній спеціальний навчальний заклад, і за спеціальністю «Лісове господарство» продовжив навчання у виші.

Працював лісником у Погребищенському районі Вінницької області.

Із серпня 2014 року у лавах Збройних Сил України брав участь в антитерористичній операції на сході України.

9 лютого 2015 року старший солдат Роман Грушко загинув під час танкового обстрілу в районі міста Дебальцеве Донецької області.

-В тих боях загинула найбільша кількість наших Воїнів, які виборювали єдність і цілісність, волю і незалежність України,- зазначила у виступі секретар виконкому міської ради Ольга Русецька. Їх імена вписані в новітню історію України власною кров"ю.

За пропозицією однокласників вже стало традицією в ліцеї проведення змагань на кубок Романа Грушка. І цей рік не став виключенням.

Під час урочистої лінійки підведено підсумки чемпіонату ліцею з міні футболу на перехідний кубок імені Романа Грушка.

Мати Героя, Наталія Миколаївна, мала нагоду вручити дітям Грамоти, дипломи та кубки, побажала усім мирного неба та успіхів у навчанні й спорті.

Присутні вшанували пам»ять полеглих героїв хвилиною мовчання та поклали до меморіальних дошок, встановлених на їх честь, квіти. Герої не вмирають!

Вони живуть у нашій пам"яті.

🇺🇦 Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь