Пошук

НА СПІЛЬНОМУ ЗАСІДАННІ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ...

Дата: 18.01.2024 13:57
Кількість переглядів: 92

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису18 січня відбулось спільне засідання постійних комісій ради:

🔷 з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту;

🔷 з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва;

🔷 з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту;

🔷 з гуманітарних питань ,

у якому взяв участь міський голова Віктор Бичков.

Члени комісій заслухали ряд звітів про виконання Програм, планів і заходів, про роботу структурних підрозділів міської ради і підтримали проєкти рішень з цих питань, зокрема:

-звіт про діяльність Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області за 2023 рік,.

-затвердження фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Липовецька міська лікарня» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області на 2023 рік зі змінами.

-затвердження звіту про роботу фінансового управління Липовецької міської ради за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Програми розвитку міжнародного співробітництва Липовецької територіальної громади на 2023-2024 роки за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Програми підтримки самозабезпечення Липовецької територіальної громади продуктами харчування на 2022-2024 роки «Сади Перемоги» за 2023

-звіт про виконання завдань і заходів Програми розвитку туризму Липовецької територіальної громади на 2022-2024 роки за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Програми інформатизації Липовецької територіальної громади на 2022-2026 роки за 2023 рік

-звіт про виконання завдань і заходів Програми участі Липовецької територіальної громади у всеукраїнських та регіональних асоціаціях на 2023-2025 роки за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Цільової соціальної програми «Молодь Липовеччини» на 2022-2025 роки за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Програми розвитку фізичної культури і спорту у Липовецькій територіальній громаді на 2022-2025 роки за 2023 рік.

-звіт про виконання завдань і заходів Програми організації відзначення державних, професійних свят, відомих громадян, ювілейних дат, днів народжень жителів громади, вшанування трудових колективів та їх працівників, знаменних та пам’ятних дат Липовеччини на 2022-2024 роки за 2023 рік.

Підтримали також проєкти рішень із надання згоди Комунальному закладу «Липовецький міський будинок культури» Липовецької міської ради Вінницького району Вінницької області на передачу в оренду частини приміщення комунальної власності та включення його до Переліку першого типу і щодо затвердження плану-графіка проведення чергових сесій міської ради на 2024 рік.

🔸Проєкти рішень із розглянутих питань депутати рекомендували голові ради винести на розгляд сесії.

🔸Загалом, члени постійних комісій розглянули 13 питань з підготовки чергової 63 сесії міської ради 8 скликання і обговорили порядок проведення засідань постійних комісій у новому році .

🔸Засідання комісй провели голови постійних комісій Юрій Юкало та Віктор Дорошенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь