Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВЛАСНИКІВ особистих селянських, фермерських господарств, учасників кооперативного руху на селі та дорадництва

Дата: 12.10.2023 13:35
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

В рамках обласної Програми розвитку особистих селянських, фермерських господарств, кооперативного руху на селі та дорадництва на 2021-2025 роки оголошено прийом документів на одержання пільгових кредитів особистими селянськими, фермерськими господарствами, сільськогосподарськими обслуговуючими кооперативами та ін. суб’єктами господарювання в сільській місцевості.

Фінансова підтримка надається на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів у розмірі, що не перевищує 400 тис. грн. під 6% річних із забезпеченням виконання зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 3 років. Пільгові кредити надаються на закупівлю обладнання для зберігання та переробки сільгоспсировини, придбання маточного поголів’я ВРХ, закупівлю малогабаритної сільгосптехніки та обладнання.

Документи, передбачені пунктом 3.6 розділу ІІІ Правил надання пільгових довгострокових кредитів позичальникам, затверджених рішенням 29 сесії обласної Ради 8 скликання від 30 вересня 2022 року № 415 (зі змінами), подаються у паперовій формі до КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» у двох примірниках.

Прийом заявок та документів здійснюється з 11 жовтня 2023 року до 20 листопада 2023 року комунальною організацією «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву», який розташований за адресою м. Вінниця, вул. Соборна, 15 а, кім. 203.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

0672268266 Серпак Людмила Федорівна, представник КО «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву»;

0674302965 Гайдей Віктор Вікторович, представник Департаменту агропромислового розвитку Вінницької обласної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь