Пошук

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ПРОВІВ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ

Дата: 09.08.2023 13:45
Кількість переглядів: 204

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуВідбулась позачергова 55 сесія міської ради 8 скликання, що була скликана відповідно до листа Вінницької обласної військової адміністрації від 07 серпня 2023 року №01.01-53/6072 щодо врегулювання питань господарського відання складовими Єдиної газорозподільної системи трьох населених пунктів Зозів, Зозівка, Росоша.

Завчасно відбулось засідання постійної комісії з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства , енергозбереження та транспорту, яка утрималась від його розгляду на сесії .

За пропозицією міського голови Віктора Бичкова та окремих депутатів, питання було розглянуте із можливістю депутатів висловити свою думку шляхом голосування.

За підтримку надання згоди на зміну зобов"язаної сторони Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Вінницягаз" проголосували 10 депутатів.Таким чином, рішення не було прийняте.

Було запропоновано за участю депутатів та активістів громади, в т. ч. тих, хто був присутній на засіданні комісії, підготувати петицію на адресу керівництва держави стосовно відміни плати за транзит газу й поліпшення ситуації із газопостачання населення.

На сесії розглянуто та підтримано питання щодо надання згоди на прийняття в дар транспортних засобів.

Це стосується двох транспортних одиницьтехніки-КАМАЗа, подарованого липівчанином Володимиром Кучером, та вишки, придбаної за допомогою спонсорів-підприємств ТАС АГРО ЗАХІД ( Володимир Новохацький), ТОВ «Продмова» (Анатолій Грубий), ТОВ«Агробуд» ( Олександр Шевчук), підприємців Людмили Козак та Руслана Марківського. Щира вдячність небайдужим благодійникам за підтримку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь