Пошук

Засідання Експертної та Робочої груп з підготовки Плану заходів на 2024-2026 роки

Дата: 28.07.2023 08:52
Кількість переглядів: 289

Відбулося спільне засідання Експертної та Робочої груп з підготовки Плану заходів на 2024-2026 роки з реалізації Стратегії розвитку Липовецької територіальної громади на період до 2030 року. Засідання ініційоване відділом економічного аналізу та залучення інвестицій виконавчого комітету міської ради, провів начальник відділу Юрій Станіславський. Взяв участь у засіданні заступник міського голови Анатолій Дацький.
Юрій Станіславський представив звіт за 2021-2023 роки з Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку. Із керівниками структурних підрозділів міської ради обговорено основні напрямки розвитку громади та відображеня їх у Плані заходів на 2024-2026 роки.

Пропозиції до Плану заходів з реалізації Стратегії приймаються відділом економічного аналізу та інвестицій з 28 липня по 28 серпня 2023 року.

Форма технічного завдання на інвестиційну програму і проєкт регіонального розвитку


Пропозиції в електронному варіанті надсилайте на електронну адресу міської ради lypovetsmr@gmail.com
Запрошуємо до співпраці.

На зображенні може бути: 1 особа та навчаєтьсяНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, стіл, обідній стіл та офісНа зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та стілНа зображенні може бути: 4 людини та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та стіл


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь