Пошук

СЬОГОДНІ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2023 08:44
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися власного будинку або змушені були поїхали з рідного міста.Зараз маленькі українці особливо потребують уваги та турботи, адже саме вони відбудовуватимуть країну після нашої перемоги.

Хочу висловити глибоку вдячність батькам, які виховують у своїх дітках високі моральні та духовні цінності, патріотизм та людяність.

Сьогодні ми маєм стати надійним тилом і порадниками нашим дітям, а вже завтра чекатимемо на взаємну підтримку та порозуміння.У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль, насильство та війна. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинні стати одними із найголовніших наших обов'язків. В нашій громаді живуть найкращі діти. І це дійсно так! Це підтверджено їх результатами у навчанні , у спорті , активною позицією і добрими справами. Дивлячись на наше підростаюче покоління, я упевнений, що майбутнє громади, майбутнє країни – в надійних руках!

Маленькі краяни – добра вам, мирного неба, ясного сонечка! Нехай звучить дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!

Дякуємо нашим захисникам за чисте небо!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь