Пошук

ЧЕМПІОНАТ З МІНІ-ФУТБОЛУ

Дата: 02.06.2023 07:45
Кількість переглядів: 60

01 червня, на футбольному полі Липовецького ліцею №2 до Міжнародного Дня захисту дітей було проведено Чемпіонат Липовецької громади з міні-футболу серед учнів гімназій, філій-гімназій громади.

На офіційному відкритті заходу до учасників та усіх присутніх із вітальним словом звернулися Липовецький міський голова Віктор Бичков та заступник голови Вінницької районної військової адміністрації Юлія Олійник - привітали діток зі святом, побажали щасливого дитинства та світлої долі під мирним українським небом, гарних змістовних канікул! Також, завітали на змагання Василь Кавацюк, регіональний Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Андрій Сусков, начальник управління забезпечення примусового виконання рішень у Вінницькій області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції. У вітальному слові гості бажали діткам отримати максимум позитивних емоцій, цікавих знайомств і повернутися до своїх домівок сповненими щасливих миттєвостей про гарний світлий день! Керівники подарували усім командам- учасницям такий необхідний спортивний інвентар - м'ячі! Також на дітей очікували солодкі подарунки та грошові винагороди усім учасникам заходу! На заході були присутні начальник Служби у справах дітей Вінницької РВА - Алла Берегуляк і начальник Служби у справах дітей міської ради - Вікторія Іванюк.

Команди зіграли по коловій системі кожна з кожною і визначили найкращих. Так, відповідно до результатів учасники зайняли місця:

5 місце - Скитківська філія-гімназія Липовецького ліцею №2

4 місце - Славнянська філія-гімназія Липовецького ліцею №1 ім. В. Липківського

3 місце - Трощанська філія-гімназія Липовецького ліцею №2

2 місце - Струтинська філія-гімназія Липовецького ліцею №2

І місце - Нападівська гімназія

На підведення підсумків капітанам команд було вручено конверти із грошовими преміями та солодкі подарунки від Липовецької міської ради!

У будь-яких ситуаціях дорослим завжди особливо важливо підтримати дітей і показати, що вони поруч і що про діток турбуються! Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу рідну неньку Україну, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим!

Дякуємо усім організаторам змагань та свята для дітей: службі у справах дітей, відділам культури, молоді та спорту, освіти міської ради, Липовецькому ліцею №2! За подарунки Вінницькій РВА, керівникам Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Вінницькій області! Усім причетним за змістовний захід та подарунки, які отримували діти з нагоди Дня захисту дітей!

Усі учасники отримали масу задоволень та позитивні емоції!

І найбільша щира подяка нашим Славним Захисникам України за надану можливість організації даного свята для дітей!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь