Пошук

ЛИПОВЕЧЧИНА ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО СИНА

Дата: 09.05.2023 09:18
Кількість переглядів: 250

У важких боях за територіальну цілісність, волю і незалежність України Липовеччина продовжує втрачати своїх найкращих захисників. Виявивши стійкість та мужність, під час виконання бойових завдань, у складі підрозділу Національної Гвардії загинув Віталій Миколайович Заводнюк,

Віталій Миколайович народився 9 січня 1980 року у с. Росоша Липовецького району. Закінчив Росошанську середню школу і вирішив продовжити навчання у Зозівському ПТУ, обравши професію зварювальника.

По закінченні навчання, працював у місцевому господастві. Відслужив строкову військову службу і повернувся в село. Влаштувався за професією на Росошанську паперову фабрику. Згодом виїхав до м. Київ.

Там працював у Комунальному підприємстві Солом'янського району робітником із догляду за зеленими насадженнями.

З початком широкомасштабного наступу ворога, був мобілізований і, розуміючи ту страшну загрозу, яку несе загарбник, боронив наші землі і спокій у складі Національної Гвардії.

2 травня цього року, у боях на Луганщині (смт. Білогорівці Сіверодонецького району), при виконанні бойового завдання загинув.

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг — віддав його за цілісність і незалежність України.

Без сина залишились батьки -Микола Олександрович та Лідія Дмитрівна, без чоловіка зосталася дружина Наталія Юріївна, без батька донька Катерина.

Низько схиляємо голови перед пам’яттю Віталія Миколайовича Заводнюка, солдата номера обслуги 1 відділення, 1 взводу ОП 12 роти ( на бойових машинах піхоти) , в/ч 3027. Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, друзям, побратимам з приводу загибелі нашого земляка.

Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи.

Слава Герою!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь