Пошук

ВОЛОНТЕРСТВО-ПОТУЖНА ЗБРОЯ, ЩО Б"ЄДНУЄ УКРАЇНЦІВ У СУПРОТИВІ.

Дата: 14.04.2023 10:58
Кількість переглядів: 78

 

 

Фото без описуФото без описуНа прохання наших захисників, сьогодні у міській раді за рахунок коштів, зібраних ВГ "Разом ми сила" під час благодійних акцій, що проходять в рамках акції " Повертайтесь живими!" придбано і передано для потреб хлопців з розвід групи 128- ї ОГШБ Закарпатського легіону, в рядах якої захищає Україну наш земляк Володимир Стрельбіцький тепловізор 'arher'. Ще їм потрібен автомобіль, на який оголошено збір коштів сестрою бійця Альоною Стрельбіцькою.

Володимир з 2020 року воює за Україну, має ряд відзнак і нагород, серед яких Орден Богдана Хмельницького 111 ст.

Велике прохання до усіх приєднатися до збору коштів, щоб бійці мали змогу бездоганно та швидко виконувати свої завдання безпосередньо на лінії зіткнення з ворогом.

Також придбано і вручено дружині нашого кам"янчанина Олександра Борими, який у складі 37 ОБМП відстоює волю й незалежність України, тактичний рюкзак.

Сьогодні ж, від БГ "Разом ми сила" передано представнику іншої волонтерської групи Дмитру Кривенку 20 тис. грн., що будуть використані на ремонт автомобіля для військових, які захищають Україну під Бахмутом.

Разом до Перемоги! Ми не стомилися, ми стаємо ще сильнішими і витривалішими у своїй боротьбі.

Разом – ми сила! Дякуємо кожному з вас, хто сьогодні тримає стрій і на своєму фронті боронить нашу землю від російського окупанта. Боротися продовжуємо!!!

Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь