Пошук

УДОСКОНАЛЮЄМО ПРОФЕСІЙНУ МАЙСТЕРНІСТЬ ПЕДАГОГІВ

Дата: 30.03.2023 16:01
Кількість переглядів: 138

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Протягом січня-березня 2023 року відповідно до плану роботи КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено цикл методичних заходів спільно з педагогічними колективами закладів загальної середньої освіти територіальної громади. Яскраві, динамічні, цікаві, сучасні форми роботи  сприяли обміну досвідом роботи між учителями різних освітніх галузей та підвищенню їх професійних компетентностей.

Учитель майстром не народжується, лише багаторічна педагогічна практика робить його таким. Це засвідчили педагоги, які проводили майстер-класи для своїх колег, ділилися секретами педагогічного зростання, професійними напрацюваннями та корисними порадами. Серед них: практичний психолог Світлана Петрівна Потьомова, вчителі Наталія Володимирівна Бондар,  Лілія Петрівна Слободянюк, Тамара Олександрівна Бартош  з Липовецького ліцею №1 ім. В.Липківського, вчителька історії Олена Анатоліївна Ненюкова з Липовецького ліцею №2, заступник директора Росошанського ліцею Людмила Василівна Климчук та вчителька початкових класів Ірина Михайлівна Яківчук з Росошанського ліцею.

Методичні порадники щодо забезпечення наступності у навчанні (учителька Молочевська О.І.), удосконалення мови педагогічного спілкування (учителі Деркач Т.О. та Бень І.І.), розвитку математичної вправності школярів (учителі Дажура О.І., Бондаренко М.І.), психологічного супроводу учасників освітнього процесу (практичні психологи Потьомова С.П. та Мельничук О.О., фахівець ЦПРПП Криворучко Т.В.), ведення шкільної електронної документації (директор Дорошенко В.А. та заступник директора Климчук Л.В.), організації інклюзивного навчання в закладі освіти (заступник директора Тисячна Т.І. та  асистент вчителя Цимбалюк С.В.) та інші,  не лише стали корисними  для використання в роботі  учасниками зустрічей, а й відкривають додаткові можливості для активізації командної роботи як у, кожному закладі освіти, так і  в освітньому середовищі громади загалом.

Для учасників проведених професійних студій знайомство з досвідом колег стало ще однією сходинкою, що відкриває простір для розвитку професійної ініціативи, творчого самовираження та пошуку нових можливостей в освітньому процесі.

Щиро дякуємо адміністрації та педагогам Липовецького ліцею №1 ім. В.Липківського, Липовецького ліцею №2, Росошанського ліцею за високий рівень освітньої майстерності та створення сприятливих умов для творчої атмосфери під час проведення заходів.

Світлана КОВАЛЬЧУК, директор КУ «ЦПРПП»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь