Пошук

Завершилась цьогорічна атестація педагогічних працівників

Дата: 21.03.2023 13:06
Кількість переглядів: 211

 

Фото без описуФото без описуЗа результатами атестації визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання, встановлюються тарифні розряди.

Завершення своєрідного іспиту педагогічних працівників, як і атестація загалом – справа дуже відповідальна, адже від її повноти, об’єктивності та правильності вчинених дій атестаційною комісією залежить професійне зростання педагогічних працівників та відповідність рівню результативності роботи працівника кваліфікаційній категорії та педагогічному званню.

20 березня 2023 року під головуванням начальника відділу освіти Лесі БІЛОЗЕРОВОЇ відбулось робоче засідання атестаційної комісії ІІ рівня .

До уваги комісії проаналізовано висновки експертних груп за підсумками вивчення матеріалів педагогічних працівників, які атестуються на присвоєння (відповідність раніше присвоєній) вищій кваліфікаційній категорії та педагогічних звань. До обговорення результатів активно долучились усі члени атестаційної комісії.

На засіданні обговорили та затвердили форму звіту педагогічного працівника на підсумковому засіданні, яке відбудеться 05 квітня 2023 року, та ряд інших процедур щодо завершення атестаційного періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь