Пошук

ВІДПРАВИЛИ ДОПОМОГУ НАШИМ ВОЇНАМ У АВДІЇВКУ

Дата: 20.03.2023 08:55
Кількість переглядів: 124

З черговою допомогою волонтерський центр «Ти не один» (Павло Мигун) КЗ "Вінницький ліцей 29" (Микола Бартюк) відвідав наших Захисників та Захисниць в районі Авдіївки.

Авдіївка - одне з найстаріших поселень Донбасу, перший хутір на території сучасного міста засновано в середині 18 ст. вихідцями з Полтавщини та Чернігівщини, одне з міст, де ще з 2014 відбувалися активні бойові дії ООС на Донбасі і невчухають і до сьогодні. Вистраждале місто басейну Сіверського Дінця з населенням 34,9 тис. осіб (на 2014 рік) завдяки нашим героїчним воїнам, мужньо протистоїть ворогу – рашизму, російському тероризму. На даний час в Авдіївці залишається близько 2000 мешканців, 14 дітей, зруйнована інфраструктура, цілі житлові масиви й школи, на разі працює евакуаційна група поліції «Білий Янгол». Такі пекельні бої ідуть не лише в самомі місті а й в усіх населених пунктах району – російські окупанти систематично ведуть обстріли з артилерії, систем залпового вогню, градів, ракетні авіаудари проти мирного населення.

Слово «війна» застигло у всіх телефонних дзвінках, у всіх повідомленнях, у всіх новинах та в усіх нас. І лише наші незламні героїчні хлопці та дівчата працюють на межі своїх людських можливостей. І навіть якщо залізна машина не витримує, витримують наші воїни. Адже захисники бажають єдиного - знищити ворога окупанта терориста та добитися миру для рідної України. Ця поїздка для нас була особливою – знайома Донецька траса (ще з 2017 року), яка зустріла нас, як і тоді, обстрілами…Слава Богу майстерними маневрами Олександр Лісовський (АРТ ВК Волинець) мужньо та вправно вивів нашу пташечку без ушкоджень на безпечну дорогу. Відчуваючи кожен подих авто, Олександр вперто наближав нас до виконання поставленого завдання – оперативно, максимально швидко, незавдаючи зайвих проблем військовим.

Ця поїздка була ще й особливою тим, що ми зустрілися із моїм побратимом та з нашими Захисниками Вінничанами. Тому було надзвичайно приємно і відповідально.

Щиру подяку та впевненість у незламності передають наші Захисники дружньому невтомному педагогічному, учнівському та батьківському колективу КЗ "Вінницький ліцей 29" (Микола Бартюк), особливо учениці 1-Б класу Конончук Вероніці за намальовану власноруч картину для наших Захисників; дружній освітянській родині: Комунальний заклад "Вінницька початкова школа № 5 ". (Наталія Кучма), КЗ "Вінницький ліцей №14" (Олег Побережник), особливо вдячні за систематичну допомогу маскувальними сітками кз «ДНЗ №31 «Сонечко» (Наталія Драгомирецька)

Безмежно вдячні за систематичну допомогу Констянтин Волинць (АРТ ВК ВОЛИНЕЦЬ), невтомним господарочкам села Коло-Михайлівка (Неля Миколаївна), працьовитим волонтерам Міжнародний Благодійний Фонд «МЕДІНА» ( Svetysik Borisova, Вікторія Кучабська та Євгеній Шило, Романов Олексій ) та «Дубовецькі бджілки та джмелики» (Тоня Петренко), Скитецькій (Віктор Романов), Нападівської (Михайло Власюк, Катерина Гриник, Інна Нечипорук) та Іваньківській (Тетяна Дорош та родина Оксани Сороки) громадам Липовецької ТГ (Віктор Бичков - офіційна сторінка), Сергій Кучер за свинину для приготування смачних мяспродуктів, Александр Дерман за пічки-буржуйки. Дякуємо Валентин Копиченський за допомогу в доставці вантажу з громад до волонтерського центру. Безмежно вдячні за величезну допомогу продуктами харчування («національний наркотик» - сало), потужними PowerBank, газові плитки та балончики, універсальні світлодіодні лампи USB, карематами-сідушками та плащі-палатки (якісно відшивають Бджілки) дружнім працівникам Центрального базару (Лилия Грицюк), невтомним швеям та родині Ігор Півнюк; за потужні PowerBank, газові плитки, чоботи з теплими чохлами Оленка Шестопалова. Дякуємо Валентин Капучинський за допомогу в доставці вантажу з громад до волонтерського центру.І в черговий раз Безмежно вдячні нашим фінським друзям з а допомогу смаколиками, одягом, засобами гігієни, окопними свічками і особливо оптичним прицілом до стрілецької зброї, термосами та аптечками (Наташа Гріщенко) та друзям із Шотландії (Таня Баланова) за теплі шкарпетки, печиво та шоколад, мережі АТБ-супермаркетів міста.

Дякуємо всім небайдужим хто долучився і допоміг коштами!!!

Важко знайти достатньо глибокі слова подяки нашим Захисникам і Захисницям за героїзм і самопожертву, за мужність і неймовірно важку ратну працю. Низький уклін кожному із тих, хто наближає день Перемоги, День миру! Доля нашої неньки-України сьогодні залежить від кожного із нас. Слава нашим ЗСУ!!!

Дякую Українському Народу за довіру, допомогу, молитви. Боремося далі!

Продовжуємо працювати на ПЕРЕМОГУ - допомагаємо нашим героям на фронті:

Павло Мигун

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь