Пошук

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 14.03.2023 11:07
Кількість переглядів: 255

Перед початком засідання виконавчого комітету міської ради присутні приєднались до Всеукраїнської хвилини мовчання за полеглими в боях за Україну.

Відкрив засідання міський голова ВІктор Бичков.

Виконавчий комітет розглянув 21 питання, внесене до порядку денного . Про проведення комплексу пожежно-профілактичних заходів на території Липовецької громади інформував Василь Цюпа, начальник 21 Липовецької ППЧ. Перед присутніми прозвітували про свою роботу поліцейські офіцери Д,Бондарчук та В,Швець. Актуальним було питання щодо проведення щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів Липовецької ТГ"Чиста громада", яке активно обоворили.

Виконком затвердив Правила утримання домашніх тварин, Порядок встановлення ,обліку та демонтажу пам"ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок., затвердив проєктно-кошторисну документацію, дав дозвіл на виготовлення ПКД з поточного ремонту доріг. вніс зміни до рішень попередніх засідань виконкомів. Також розглянув питання щодо надання дозволу на встановлення меморіальної дошки нашому земляку, який віддав житття за Україну, Сергію Бондаренку та розглянув ряд інших важливих питань. Із розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Після того, міський голова зосередив увагу присутніх на благоустрої населених пунктів, поточному ремонті доріг, проведенні Дня донора у громаді.

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь