Пошук

ЧЕМПІОНАТ ОБЛАСТІ ЗІ СТРІЛЬБИ КУЛЬОВОЇ

Дата: 13.03.2023 13:28
Кількість переглядів: 189

Команди юнаків та дівчат взяли участь у чемпіонаті Вінницької області зі стрільби кульової, серед спортсменів 2003 р. н. та 2005 р. н. і молодших.

Наші кращі стрільці - Ткач Сніжана, Семенов Віталій та Ставратій Дмитро, які входять збірну команду Вінницької області або є кандидатами до команди, проводили стрільби у м. Вінниця, в стрілецькому тирі на базі ФСТ "Динамо". Виступили успішно та підтвердили свої розряди!

Усі інші члени збірної команди Липовецької територіальної громади провели стрільби у стрілецькому тирі Липовецького ліцею №2.

Під час відкриття змагань дітей привітали Анатолій Дацький, заступник міського голови, та Микола Любченко, директор Липовецької ДЮСШ. Побажали спортсменам успішно проявити себе у змаганнях і, звичайно ж, завжди досягати цілей та поставлених завдань!

Далі усі учасники чемпіонату приступили до виконання програми стрільби.

Після того як команди відстрілялися, було підраховано результат кожного стрільця та командний результат, а протоколи направлено до Вінницької обласної федерації Стрільби кульової. Результати змагань буде повідомлено дещо згодом, відповідно кращі спортсмени будуть включені до збірної команди Вінницької області для виступу на чемпіонаті України!

Вітаємо команду, тренера Василя Григоровича із хорошими результатами! Подальших успіхів!

Щира подяка від усіх юних спортсменів Захисникам України за можливість займатися спортом та брати участь у змаганнях! ​​​​​​​


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь