Пошук

Звіт старости сіл Іваньки, Пісочин про виконання повноважень у 2022 році

Дата: 03.02.2023 09:16
Кількість переглядів: 122

Фото без описуПро звіт старости сіл Іваньки, Пісочин про виконання повноважень у 2022 році

За 2022 рік старостатом було видано 486 довідок у різні установи. Вчинено 23 нотаріальних дій, з них – 14 довіреностей. Отримано вхідних документів – 84. Вихідних документів – 91. Кількість звернень громадян – 158.

На території громади проживають 427 жителів, в тому числі 18 внутрішньо-переміщених осіб.

Село Іваньки нараховує 399 жителів, в тому числі 49 дітей, 218 осіб працездатного віку, 88 осіб пенсійного віку, 44 особи, які проживають без реєстрації (в тому числі 13 внутрішньо-переміщених осіб).

Село Пісочин нараховує 32 особи, в тому числі 6 осіб працездатного віку, 21 особа пенсійного віку, 4 особи, які проживають без реєстрації (в тому числі 4 внутрішньо-переміщені особи),1 дитина (в тому числі внутрішньо-переміщена).

На території громади працює загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, фельдшерський пункт, сільський будинок культури, сільська бібліотека та відділення зв'язку. За одинокими жителями громади здійснює догляд один працівник КЗ «Центр надання соціальних послуг».

2022 рік – рік війни, тож і проблеми та щоденна праця громади були налаштовані на допомогу ЗСУ та ВПО. З перших днів війни в місцевій школі було облаштовано силами громади тимчасовий притулок для біженців з зони бойових дій на 30 осіб. Ліжка, подушки, матраци, ковдри, постільну білизну , засоби гігієни, продукти - всім поділились жителі громади. В березні – квітні 2022 року громада гостинно розмістила на проживання в житлових будинках 76 ВПО, в тому числі 17 дітей різних вікових категорій. На даний час в громаді проживають 28 ВПО, в тому числі 7 дітей. Також жителі громади 8 разів відправляли гуманітарну допомогу для ЗСУ, ВПО та постраждалим від бойових дій регіонам. Методом народної толоки робили тушкованки і каші з м’ясом. Неодноразово збирали кошти та закупляли і відправляли захисникам засоби особистої гігієни, миючі засоби. Поміж цим громадою розчищали самосійні дерева вздовж доріг, лісополоси.11 днів ходили чоловіки з пилками і сокирами, а жінки гілля прибирати. Також громадою проводили благоустрій кладовищ в обох населених пунктах, прибирали братські могили, садили квіти і доглядали їх. Активно працювали працівники культури, медичний працівник, працівник поштового відділення. Приходили на допомогу технічні працівники школи та жителі громади. Неодноразово обкошували прилеглі території, вздовж доріг та на кладовищах. Допомагав ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД», присилав трактора. Також надавав посильну допомогу пальним ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД» (директор Новохацький В.П.) і Марківський В.В. При допомозі місцевих сільгоспвиробників відремонтували дах автобусної зупинки, придбали необхідні фарби. Не встигли розмалювати, відклали на весну. Заготовили дрова для місцевої школи на опалювальний сезон. Протягом 2022 року в громаді було 2 ювілярки-бабусям виповнилось по 95 років. Привітали, подарували подарунки. На прохання придбати подарунки всім дітям громади від народження до 11 класу відгукнувся Марківсський В. В. Також до новорічних свят подарунки надали ТОВ «ТАС АГРО ЗАХІД» і ПрАТ «ЗЕРНОПРОДУКТ МХП».

В свято Покрови вітали всі сім’ї воїнів-захисників. Відвідали могили загиблих, поклали квіти, зустрілися з рідними наших Героїв. Забезпечили дровами сім’ї воїнів, рідних загиблих та ВПО.

 

Староста сіл Іваньки, Пісочин Тетяна ДОРОШ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь