Пошук

Звіт в.о. старост сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка та Славна, Ганнівка, Улянівка про виконання повноважень у 2022 році

Дата: 03.02.2023 09:13
Кількість переглядів: 124

Про звіт старости сіл Скитка, Теклинівка, Хороша та в.о. старост сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка та Славна, Ганнівка, Улянівка про виконання повноважень у 2022 році

Керуючись Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими документами, що визначають порядок його діяльності та взаємовідносинами з Липовецькою громадою, звітую про роботу виконуючого обов’язки старости сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка, Славна, Ганнівка, Улянівка за 2022 рік.

За посадою та як член виконавчого комітету Липовецької міської ради, представляю інтереси жителів сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка, Славна, Ганнівка, Улянівка.

Загальна площа становить 9 162,0 га, в тому числі площа населених пунктів становить 992,0 га.: с. Нападівка – 440,9 га., с. Вікентіївка – 85,0 га., с. Богданівка – 181,7 га., с. Славна – 138,70 га., с. Ганнівка – 84,7 га., с. Улянівка – 61,0 га.

Станом на 01.01.2023 року нараховується всього 730 дворів, в них: с. Нападівка та с. Вікентіївка – 414, с. Богданівка – 98., с. Славна, с. Ганнівка, с. Улянівка – 218. Загальна кількість зареєстрованих – 1474 особи, з них: с. Нападівка та с. Вікентіївка – 679 особи, с. Богданівка – 230 особи, с. Славна, с. Ганнівка, с. Улянівка – 565 особи. Без реєстрації проживають 146 осіб.

Зареєстровано 58 дітей дошкільного віку та шкільного – 142 дитини.

Міграційний рух населення протягом 2022 року наступний:

померло – 27 осіб;

прибуло – 51 особа, з них народилось 5 осіб.

 

Соціальний захист населення

На території проживають:

16 багатодітних родин; 

32 учасники АТО/ООС;

Функціонують: 3 фельдшерсько-акушерські пункти, 2 сільських бібліотеки, 2 сільських клуби , 6 магазинів, 3 поштових відділення.

Я, як староста та член виконавчого комітету, беру участь у засіданнях сесії, виконавчого комітету міської ради, виконую доручення міської ради, її виконавчого комітету, міського голови, інформую їх про виконання доручень.

Прийом громадян проводжу за місцем роботи та за місцем проживання жителів села в межах робочого та в позаробочий час. Здійснюю моніторинг стану дотримання їхніх прав і законних інтересів у сфері соціального захисту, культури, освіти, фізичної культури та спорту, житлово-комунального господарства, реалізацію ними права на працю та медичну допомогу.

Протягом звітного періоду було видано довідок різного характеру – 846:

на оформлення субсидії на пічне опалення – 80 справ, на газове опалення – 237 справ, адресної одноразової матеріальної допомоги на лікування – 8 справ, адресної одноразової матеріальної допомоги для сімей військовослужбовців ЗСУ – 60 справ та 5 справ по догляду за людьми похилого віку за 80 років. В межах компетентності старости виконувалися нотаріальні дії.

Здійснювався облік, ведення та зберігання погосподарських книг.

Протягом року здійснювалось оповіщення військовозобов’язаних, вівся облік учасників АТО/ООС, бойових дій та військовослужбовців ЗСУ, пільгових категорій населення.

Здійснювався та здійснюється контроль за своєчасною сплатою податків отриманих з прибутку фізичних осіб та земельний податок, проводиться роз’яснювальна робота щодо погашення боргів.

Не допускаю на підвідомчій території дій чи бездіяльності, які можуть зашкодити інтересам територіальної громади та держави. Дотримуюся правил службової етики встановленими законодавчими актами України, актами міської ради, правилами внутрішнього трудового розпорядку.

Жителі сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка, Славна, Ганнівка, Улянівка беруть активну участь як в культурному житті сіл, так і в його благоустрою (чистка кладовищ, впорядкування подвір’їв, прилеглих до них територій).

За звітний період проведені наступні роботи:

підтримувався задовільний стан на території населених пунктів, проводились заходи з обкошування трави, вирубки сухих дерев, чагарників;

постійно здійснювалася робота щодо чистки, покосу та утримання кладовищ;

за спонсорські кошти проведено поточні ремонти пам’ятників полеглих воїнів односельчан;

проведено поточний ремонт з подальшим розписом однієї зупинки громадського транспорту в с. Нападівка;

до Дня захисників України за рахунок коштів Липовецької міської ради, отримали продуктові набори в кількості 2 штук для двох сімей загиблих військовослужбовців ЗСУ;

привітання, у вигляді солодощів, до Дня Святого Миколая, в с. Славна за рахунок коштів ТОВ «ТАС Агро» отримали 35 дітей дошкільного та шкільного віку;

у березні місяці працівники старостату брали участь у суботнику з прибирання прилеглих територій;

за допомогою ТОВ «ТАС Агро» було здійснено підгортання стихійного сміттєзвалища в с. Славна; 

за рахунок ТОВ «ТАС Агро» та агрофірми «Нападівська» проводилася розчистка від снігу основних проїзних доріг сіл;

за звітний період видано 2 ордери на видалення та розчистку аварійних дерев;

в березні 2022 року жителі с. Славна надали допомогу продуктами харчування для військовослужбовців ЗСУ, також педколектив місцевої школи, близько п’яти місяців щоденно готували їжу для ЗСУ.

З метою покращення умов життя та побуту населення протягом 2023 року заплановано реалізацію наступних питань:

підтримання задовільного стану на території населених пунктів, проведення заходів з обкошування трави, вирубки сухих дерев, чагарників;

постійно здійснювати роботу щодо чистки, покосу та утримання кладовищ;

проведення поточних ремонтів пам’ятників полеглих воїнів односельчан;

заготівля дров для опалення адмінприміщень.

Наприкінці звіту хочу висловити слова вдячності міському голові Бичкову Віктору Михайловичу, працівникам Липовецької міської ради, робітникам всіх установ, депутатам, підприємцям, вихідцям одноосібникам, керівництву ТОВ «ТАС Агро», та агрофірми «Нападівська» – всім, хто доклав зусиль для покращення життя жителів підвідомчих сіл.

Дякую за увагу!

 

Староста сіл Скитка, Теклинівка, Хороша та в.о. старост сіл Нападівка, Вікентіївка, Богданівка та Славна, Ганнівка, Улянівка Віктор РОМАНОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь