Пошук

ПРИВІТАЛИ ЗІ СЛАВНИМ 95-річчям!

Дата: 30.01.2023 07:45
Кількість переглядів: 96

СВЯТКУВАЛА 95-літній ювілей мешканка с. Хороша, знана і шанована у селі трудівниця

МОТРОНА ІВАНІВНА ОСТРОВСЬКА.

Нелегкою була її доля, як всього покоління тих літ. Молодим дівчам у післявоєнні роки вона вже працювала у місцевому колгоспі. Не цуралася роботи, її роботящі руки знали лад у всьому. Згодом, бачачи її трудолюбивість, керівник господарства призначив ланковою. Відчуваючи відповідальність за своїх дівчат із ланки, намагалася бути для них зразком. Покохала сільського хлопця, одружилися.

Від зорі до зорі обоє трудилися в господарстві. Народили і виховали доньку й сина, не зогледілися як діти виросли і покинули своє гніздечко.

Зараз у скрині цієї скромної жінки зберігаються ряд нагород за самовіддану працю, за відбудову країни у післявоєнні роки. Медалі " 50 років Перемоги у Великій ВІтчизняній війні 1941-1945 рр.", "60 років Перемоги у ВВВ 1941-1945рр.", Пам"ятний знак "50 років визволення .." та ряд інших. Але найбільше вона дорожить Орденом Трудового Червоного прапора", який зароблений важкою працею, своїми мозолями.

Чоловіка вже давно нема, помер. Спогадами про ті нелегкі роки ділиться із дітьми, Галиною та Анатолієм, оуками і правнувами.

Сьогоднішня подія зібрала їх усіх за родинним столом.

Онуки спекли святковий коровай Мотроні Іванівні, чим зворушили її добре серце. Щаслива жінка зробила світлини із своїми правнуками, яких у неї шість...

Привітати з ювілеєм, подякувати за нелегкий життєвий шлях та працю, висловити свою шану та повагу прийшов до її чепурної господи сільський староста ВІктор Романов, чим приємно порадував . Тепло стало на душі від того, що її пам"ятають, шанують. Вручаючи подарунок та Подяку міського голови , ВІктор Романов зазначив;

-На Вашу долю випали складні повоєнні роки. Низько вклоняємось та висловлюємо Вам сердечну вдячність за Вашу самовіддану працю, людяність та доброту. Бажаємо Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай здоровими і щасливими зростають Ваші онуки та правнуки, хай у родині панує мир і злагода , а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя!

До вітань великої родини ювілярки приєднались в цей день численні гості. родичі, односельці.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь