Пошук

КАЗКОВА ФЕЄРІЯ ДЛЯ ДІТЕЙ

Дата: 13.01.2023 14:14
Кількість переглядів: 171

 

Фото без описуСьогодні 150 діток, які потребують особливої уваги та підтримки, отримали новорічно-різдвяні подарунки від Вінницької обласної державної адміністрації, які привезла перший заступник голови ОДА Наталія Заболотна .

Такі святкові зустрічі відбуваються по всій ВІнниччині за ініціативи голови Вінницької ОДА Сергія Борзова.

🎄Казкова програма, підготовлена до свята гуртківцями КЗ "Дитячо-юнацький центр" Липовецької міської ради створила святкову атмосферу і для дітей, і для дорослих.

"Турбуватися та підтримувати маленьких українців та українок - це наш обов’язок! Важливо, щоб у їх житті було багато позитивних емоцій, радісних несподіванок, приємних сюрпризів"-зазначила у своєму виступі Наталія Заболотна, вітаючи дітей із новорічно-різдвяними святами.

-Як на мене, війна і усі виклики часу не мають забирати у наших малих українців дитинство. І що б нас не спіткало-ми живемо заради дітей. Нині ми на всіх фронтах відвойовуємо країну саме для них – їм тут жити і робити її кращою.

Привітав усіх дітей та батьків міський голова ВІктор Бичков.

-Ми раді підтримати це свято для дітей, започатковане ОДА. Саме завдячуючи Захисникам , ми маємо змогу зустрічати новий рік, брати участь у інших святах-нехай із періодичним вимкненням світла, із звуками сирени, можливо, не так комфортно.

За все це дякуємо Захисникам і Захисницям України, які щодня наближають нашу Перемогу заради щасливого майбутнього дітей. Я впевнений, що наступне свято відбуватиметься у вільній незалежній Україні, коли ми будемо незалежно від росії будувати своє майбутнє!

Керівники роздали дітям гостинці і далі радість свята та дитячого спілкування продовжили актори драматичного гуртка із чудовими конкурсами, розвагами, у яких брав участь мультяшний персонаж Умка. Діти були в захопленні від особливої аури, що була присутня на дійстві.

Все буде Україна! Так хочуть діти , а їм ніхто не відмовить у цьому бажанні. 🇺🇦Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь