Пошук

ПРО НОВІ ФОРМИ РОБОТИ З ДІТЬМИ

Дата: 13.01.2023 07:48
Кількість переглядів: 309

Мета Нової української школи: реформувати весь освітній процес, змінити його для дітей нового тисячоліття- гнучких, креативних, які потребують нових підходів до навчання та виховання. Саме тому 12 січня було проведено МО класних керівників, метою якого був обмін досвідом та практичне застосування нових форм і методів роботи з дітьми.

Заступник директора з виховної роботи Павленко Інна Георгіївна підвела підсумки роботи класних керівників за І семестр та ознайомила з результатами опитування серед учнів ліцею. Ознайомила із напрямками роботи на ІІ семестр.

Практичний психолог Мельничук Оксана і соціальний педагог ліцею Олексієнко Світлана організували цю зустріч у вигляді тематичного кола, у якому всі учасники щиро, відкрито висловлювали власні думки, ділилися секретами професійної майстерності. А директорка ліцею, Людмила Миколаївна, запропонувала символічно посадити гіацинти, підібравши родючий ґрунт та створивши сприятливі умови для росту, як модель формування нового підходу до організації роботи з дітьми та батьками у класних колективах в умовах сьогодення, бо тільки любов, турбота, підтримка і розуміння роблять дитину щасливою.

Завершуючи сьогоднішню зустріч , всі учасники щиро висловили найбажаніше: Перемоги Україні! Найголовніше - це допомогти нашим дітям бути почутими, розвивати їхні здібності і захоплення, свідомо ставати патріотом свого містечка і країни. Все це формувати власним прикладом, а не на словах.

 

Людмила Матвієнко

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь