Пошук

Слава Збройним Силам України!

Дата: 07.12.2022 10:34
Кількість переглядів: 121

У залі міської ради зібралися всі причетні до Дня місцевого самоврядування люди. Вшанували пам"ять нашого колеги Петра Володимировича Дишлова. Світла йому і всім полеглим за Україну бійцям пам"ять...

Майбутнє держави та нашої Липовеччини загалом неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства і є найближчими до мешканців територіальної громади .

З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування, депутатському корпусу, виконавчому комітету за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого краю!

Завдячую ЗСУ , завдяки яким ми можемо працювати, відзначати професійні свята, навчатися. Право жити власним розумом у власному домі дається нам дорогою ціною! Тисячі українських воїнів віддали свої життя, аби зупинити ворога. Це кращі сини та доньки України, подвиг яких завжди пам’ятатиме наш народ і весь світ!

У день Збройних Сил України щиро вітаю наших військових. Перемоги , впевненості , стійкості , хай служба іде і звитяжно, і вправно!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь