Пошук

КРАЩІ НАПАДНИКИ І НАЙКРАЩІ ГРАВЦІ - У ЛИПОВЦІ!

Дата: 19.09.2022 10:55
Кількість переглядів: 296

17 вересня у м. Вінниця на СК Нива проходив щорічний турнір з міні-футболу «КУБОК ЄДНАННЯ-2022» за підтримки народного депутата України Петра Юрчишина!

Липовецьку територіальну громаду представляли дві команди юнаків Липовецької ДЮСШ 2010-2011 р.н. та 2012-2013 р.н.

Найменші вихованці поступилися своїм суперникам і в підсумку посіли 4 місце, але отримали відзнаку від організаторів «За волю до Перемоги!», також гравець команди Заводинський Захар отримав індивідуальну статуетку «Найкориснішший гравець турніру»!

Старші юнаки в підсумку здобули ІІ місце, двічі виграли та одного разу поступилися: 6:1 та 8:0, обіграли Могилів-Подільську та Стрижавську ДЮСШ відповідно, а у фінальному матчі поступилися 2:0 ФК «Війтівка». Також, свою статуетку кращого нападника турніру здобув Куріпко Артем!

Команди були нагороджені кубками, грамотами, медалями та футбольними м'ячами! Вітаємо і дякуємо тренерам-викладачам Липовецької ДЮСШ Олегу та Василю Чигурам, батькам за виховання та підтримку дітей!

Бажаємо усім діткам успіхів, спортивної сили і вдалих футбольних матчів. Нехай завжди виходить все, до чого є прагнення! Ніколи не зупинятись на досягнутому і надалі приносити радість перемоги своїм найріднішим уболівальникам!

І найбільша ПОДЯКА - нашим Збройним Силам України за змогу грати та тренуватися! СЛАВА УКРАЇНІ!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь