Пошук

ОСВІТЯНИ НАКРЕСЛИЛИ ЗАХОДИ НА НАСТУПНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дата: 30.08.2022 14:47
Кількість переглядів: 305

На вчительській конференції, що відбулась сьогодні, присутні мали змогу працювати з найкращими експертами, опанувати новими прийомами та отримати нові інструменти навчання, окрім того, могли спілкуватися і дискутувати з колегами та лекторами. У підсумку - активно обговорили актуальні проблеми та перспективи організації роботи закладів освіти у воєнний час.

У роботі вчительського форуму взяв участь міський голова ВІктор Бичков, який привітав освітян Липовеччини із початком нового навчального року, побажав сил, міці духу і витримки в умовах, що склалися.

У вступному слові він акцентував увагу на завершенні облаштування укриттів, чіткої організації освітнього процесу у поєднанні із безпекою дітей та економного використання бюджетних коштів.

Було надзвичайно цікаво послухати короткий аналіз діяльності освітньої галузі у минулому навчальному році та окреслені заходи на наступний 2022-2023 н.р., на якому зупинилась начальник УОКМС Леся Білозерова.

Про дотримання норм Санітаного регламенту інформував начальник управління Держпродслужби Сергій В"юник.

Надзвичайно актуальним і цінним для колег був виступ ВІктора Дорошенка, голови постійної комісії з гуманітарних питань, директора Росошанського ліцею. Він зупинився на питаннях, що цікаві і для пересічних громадян-яка освіта сьогодні в тренді, що варто здійснити , щоб поліпшити надання освітніх послуг у громаді і т. і.

На психолого-педагогічних засадах роботи в кризових умовах та психологічному супроводі учасників освітнього процесу зупинилась Світлана Потьомова, практичний психолог Липовецького ліцею №1 ім. Василя Липківського.

Досить швидко переключила увагу присутніх на злободенне питання мовленнєвих звичок , яких слід уникати, учитель-методист Липовецького ліцею №1 Тетяна Деркач.

Про "креативні родзинки" в роботі учителя НУШ, особливості організації навчання по новому повідомила учитель початкових класів Липовецького ліцею №2 Ірина Тарахта.

Досить цікавою була інформація щодо дієвості інструментів професійного розвитку педагогічних працівників за результатами проведеної супервізії Алли Оленич, незалежного експерта ДСЯО. Про інформаційно-цифрову компетентність учителя, що зараз надзвичайно актуально, та методичний арсенал цифрової грамотності вчителя повідомила Наталя Рожанська, заступник директора Зозівського ліцею.

Далі відбулись, відповідно до плану, секційні заняття директорів закладів загальної середньої освіти та їх заступників.

Організований захід пройшов на відповідному рівні і був проведений з метою надання допомоги всім учасникам освітнього процесу у виробленні плану старту нового навчального року в умовах війни, протягом якого перед педагогами постануть нові виклики та можливості.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь