Пошук

В ОСТАННЮ ПУТЬ ПРОВЕЛА ГРОМАДА СЬОГОДНІ СВОГО ГЕРОЯ...

Дата: 27.08.2022 14:46
Кількість переглядів: 392

 

Поминальна церемонія на кладовищі пройшла за участі рідних та близьких загиблого, однокласників,колег із ПСП "Агрофірма "Нападівська", військовослужбовців , волонтерів, представників влади та громадських організацій, депутатів міської ради у присутності почесної варти,священиків українських церков Липовеччини

-Коротка біографія цього зовсім молодого хлопця: народився 22 жовтня 1997 року, закінчив Нападівську ЗОШ, навчався у Зозівському ПАЛ, здобув мирну професію механізатора, відслужив службу у ЗСУ і повернувся працювати у місцеве господарство. Був трудолюбивим і товариським.

На жаль, відсутній у ній запис про одруження і батьківство... Клята війна не дала здійснити ці призначення справжнього чоловіка. Але найяскравіша сторінка, яку написав Олександр Васильович Печолат власною кров"ю, увійде в новітню історію нашої незалежної , європейської держави Україна.,-зазначив міський голова Віктор Бичков.

Він висловив співчуття і вдячність за виховання сина матері, Валентині Олександрівні , і сестрам за підтримку брата.

Зі словами суму й болю за втратою звернулися до родини його учителька Валентина Гривківська, від імені однокласників Оксана Лук"янюк, в.о. старости в окрузі Віктор Романов.Провести в останню путь Воїна прибув із війська його класний керівник випуску 2013 року Василь Щербанюк, який відзначив надзвичайну доброту і щирість свого колишнього учня.

- Свій життєвий іспит, ти склав на "відмінно", мужній Воїн. Так звернувся до учня учитель.

Про призначення чоловіків у земному житті прочитав проповідь о. Степан Шевчук.

-Окрім таких основних якостей чоловіків: працелюбство, створення сім"ї і її захист, продовження роду, Бог нагородив їх почуттям обов"язку захистити свій дім, свою Батьківщину,- наголосив він.

І це відбувається на генному рівні. Свій обов"язок Воїн Олександр виконав з честю.

На колінах з квітами односельчани зустрічали земляка і, на колінах стоячи, проводжали його до Небесного війська. Поховання відбулося під звуки Гімну України та триразового залпу салюту на кладовищі у рідному селі Нападівка, де народився, ріс і мужнів Олександр Васильович Печолат...

Вічна слава Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь