Пошук

ГРОМАДА ВТРАТИЛА ЩЕ ОДНОГО ВІРНОГО СИНА

Дата: 18.07.2022 13:50
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

З важким серцем повідомляємо про загибель ще одного сина України, мешканця нашої Липовецької громади, Василя Олексійовича Мухи

Василь Олексійович народився 9 січня 1974 року у с. Зозівка Липовецького району, був відкритою щирою людиною, непереборним оптимістом з відчуттям прекрасного .

Своїм оптимізмом та енергією він надихав оточуючих та об’єднував людей. Залюбки ділився знаннями та досвідом із молодшим поколінням, з ним було цікаво працювати, спілкуватись та пліч-о-пліч захищати свій дім -Україну.

Він був та продовжить бути прикладом для сина, своїх побратимів.

8 березня цього року був призваний до лав Збройних Сил України. Захищав Україну  разом із сином Віталієм, був сержантом матеріального забезпечення механізованої роти , механізованого батальону в/ч А 4007. Загинув 15 липня 2022 року під час артобстрілу неподалік населеного пункту Авдіївка.Він був справжнім чоловіком – мужнім, чесним, відважним, працьовитим.

Справжній патріот не мав жодного сумніву стосовно того, де йому треба бути і що слід робити.

Василь Олексійович любив природу, довгий час працював охоронником на водоймах, та мав талант знаходити щось нове та цікаве, змінив роботу і став працювати у фермерському господарстві "Рідні лани".

 

Без голови сім"ї залишились дружина Марія Михайлівна, син Віталій , який ніс службу із батьком, донька Марина, мати Віра Іванівна, сестри Людмила та Оксана. В скорботі рідні, друзі.

Ми збережемо пам'ять та повагу до Василя Олексійовича , до нього та його подвигу! Біль втрати ніколи не затьмарить усі гарні спогади, які він залишив  по собі.

Висловлюємо щиру  вдячність матері за гідне виховання сина, справжнього патріота України!

Сім"ї-щирі співчуття.

Вічна і світла пам"ять Герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь