Пошук

СЬОГОДНІ ВСІ ХОТІЛИ СТАТИ РЯТУВАЛЬНИКОМ!

Дата: 10.06.2022 14:48
Кількість переглядів: 281

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Рятувальники Вінниччини провели інформаційно-практичне заняття населення Липовецької територіальної громади з правил безпеки на воді, поводження з вибухонебезпечними предметами та вогнем, у районі пляжу по вул. Першотравневій.

Слухачами корисних порад та практичних занять стали учні шкіл, дорослі з дітками, представники категорії вимушено переселених.

Рятувальники усім нагадали про необхідність дотримання правил на воді, пожежної безпеки під час користування газовими та електроприладами у побуті, наголосили на обережності у поводженні з відкритим вогнем під час господарських робіт на присадибних ділянках .

Основними умовами безпечного перебування на водоймі є правильний вибір і обладнання місць для купання, навчання дорослих та малечі плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання, постійний контроль за дітьми з боку дорослих.

Для молодших учасників зустрічі з рятувальниками захоплюючим трендом стали спілкування із сапером, можливість одягти бронежилет і потримати міношукач, одягти водолазний костюм, кинути рятівний круг "потопаючому". У всіх цих заходах діти брали активну участь із задоволенням. На запитання журналіста "Ким ти хочеш бути?" без вагань відповідали "Рятівником!" .

У ході бесід фахівці Служби порятунку роздали людям листівки із вимогами основних правил безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь