Пошук

У місті Липовець проведено акцію «16 днів проти насильства!»

Дата: 02.12.2021 17:16
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Подолання і запобігання насильству – складна проблема, яка потребує комплексного підходу до її вирішення. Окрім зусиль на рівні влади, міжнародних та громадських організацій, громадських активістів, необхідні також зміни громадської думки в бік неприйнятності насильства. Треба, щоб кожен зрозумів, що насильство нічим не можна виправдати. Його не треба терпіти й не можна замовчувати.

Саме тому, 2 грудня, в рамках Всеукраїнської акції 16 днів проти насильства, за ініціативи Відділу соціальної роботи комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Липовецької міської ради, спільно із дільничними офіцерами поліції, інспекторами сектору патрульної поліції, керівництвом Відділу поліції № 4 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області та Липовецьким бюро безоплатної правової допомоги,  проведено міську акцію «16 днів проти насильства».

Під час акції, з жителями та гостями міста, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу на вищезазначену тематику, а також роздано інформаційні буклети та кульки помаранчевого кольору, аби висловити солідарність з рухом в ім’я майбутнього, вільного від насильства.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь