Пошук

Чергова партія допомоги для Липовецької міської лікарні

Дата: 12.10.2021 11:42
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

Сьогодні, 12 жовтня виконуюча обов’язки міського голови Олеся Назаренко спільно з заступником міського голови Ольгою Фоміною передали чергову партію допомоги від благодійного фонду Вінниця - комфортне та безпечне місто для КНП «Липовецька міська лікарня».

Під час свого візиту, Олеся Назаренко поспілкувалася з медперсоналом та лікарями. За її словами, медицина була і залишається одним з головних пріоритетів для підтримки та розвитку нашої громади.

Варто відзначити, у Липовецькій міській лікарні облаштовано доступність для людей з обмеженими фізичними можливостями. Станом на сьогодні, наша лікарня має 10 пакетів НСЗУ.

На одній із останніх сесій міської ради, прийнято програму медичних стимулів для медпрацівників, відповідно до якої з наступного року буде доплата до заробітних плат у розмірі 50%. Також, підписано Меморандум про співпрацю із Обласним фондом сприяння інвестиціям та будівництву щодо побудови 12 квартирного будинку у місті Липовець, кілька квартир міська рада планує викупити, щоб залучати у нашу громаду саме молодих медичних спеціалістів.

Керівництво міської ради сприяє розбудові медичної галузі в нашій громаді.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь