Пошук

Форум "Аграрний експорт 2021 в контексті Європейського зеленого курсу"

Дата: 30.08.2021 08:24
Кількість переглядів: 646

Фото без опису

В Україні продовжується активна фаза реалізації Проєкту Європейського Інвестиційного Банку – "Основний кредит для аграрної галузі – Україна".

Проєкт спрямований на підтримку та створення ланцюгів доданої вартості в галузях олійних, зернових, аквакультури та рибальства; модернізацію підприємств малого і середнього бізнесу, а також державних установ та служб в обраних ланцюгах.

У межах Проєкту діє програма безкоштовної Технічної Допомоги (ТД), яка надає консультаційну допомогу та супровід кінцевим бенефіціарам в отриманні кредитування.

У серпні - вересні Проєкт Технічної Допомоги на підтримку впровадження проєкту ЄІБ "Основний кредит для аграрної галузі - Україна" проводить низку регіональних форумів, присвячених темам зернових, олійних та аквакультури. У п'яти містах України (Одесса, Херсон, Дніпро, Харків, Львів) найкращі українські та іноземні експерти поділяться передовим досвідом та найкращими практиками серед аграрних виробників.

Форум "Аграрний експорт 2021 в контексті Європейського зеленого курсу" пройде 9 вересня у м. Львів у готелі Premier Hotel Dnister (вул. Матейка, 6).

На форумі будуть обговорені теми щодо тенденцій українського експорту, вимог та особливостей контролю за якістю агропродукції від поля до імпортера, супровіду імпортерів у країнах ЄС, інструментів та програм підтримки імпортерів олійних та зернових культур у країнах ЄС, виходу на зовнішні ринки та розвитку експортного потенціалу, змін для аграріїв у рамках Європейського зеленого курсу, досвіду експорту органічної продукції.

Вінницьку область на Форумі представлятимуть Вячеслав Соколовий, голова Вінницької обласної Ради та Валентина Кирилюк, заступник начальника управління агропромислового розвитку.

Участь у форумах безкоштовна за умови попередньої реєстрації, яку можна здійснити, заповнивши анкету до 2 вересня за посиланням: https://forms.gle/4Ws1HcwBQyhgPn2h8 .

Після реєстрації на електронну адресу, вказану в анкеті, ви отримаєте електронний лист із підтвердженням та запрошенням на подію.

Для зареєстрованих учасників можлива також онлайн участь у форумі. Запрошуємо Вас долучитись до Форуму онлайн, а також просимо сприяння в поширенні інформації і запрошенні агровиробників олійних/зернових культур Вашої громади до участі у Форумі "Аграрний експорт 2021 в контексті Європейського зеленого курсу" 9 вересня 2021р. в офлайн/онлай форматі (інформація про форум додається).

Детальну інформацію про всі регіональні форуми можна переглянути: на сайті Проєкту за посиланням https://uafata.org.ua/forumi/; та на ФБ – сторінці: https://www.facebook.com/uafataforum/.

Відповіді на всі додаткові питання можна отримати в регіонального партнера Проєкту - Агенції регіонального розвитку Вінницької області: (0432)575724, e-mail: ardvin.org@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь