Пошук

Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради

Дата: 30.08.2021 09:18
Кількість переглядів: 293

Традиційно ранок понеділка 30 серпня розпочався робочою нарадою з керівниками управлінь та відділів міської ради, яку провела  в.о. міського голови Олеся Назаренко.

В ході наради керівники інформували про стан справ у підпорядкованих їм структурних підрозділах, озвучили плани роботи на поточний тиждень та обговорили проблемні питання.

Про стан виконання бюджету доповів заступник начальник управління начальник відділу доходів та видатків бюджету - О.О. Фадєєв.

Про завершення об’їздів шкіл громади та готовність навчальних закладів до нового навчального року поінформувала присутніх начальник управління освіти, культури, молоді та спорту - Л.П. Білозерова.

За словами начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я – В.І. Любченка, станом на 30.08.2021 року з метою запобігання підвищення рівня захворюваності на COVID-19 провакциновано 41,3% жителів територіальної громади.

В свою чергу керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради – О.В. Печолат наголосив присутнім, що 31.08.2021 року, за потреби розгляду нагальних питань, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету.

Стосовно надання адміністративних послуг жителям громади поінформував начальник відділу надання адміністративних послуг – О.І. Скоцький.

Також, спеціалістом сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами розробляються додатки до плану реагування на надзвичайні ситуації на території Липовецької територіальної громади – «Дії органів управління і сил цивільного захисту під час реагування на надзвичайні ситуації».

За результатами наради, начальники структурних підрозділів отримали ряд завдань та доручень на поточний тиждень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь