Пошук

Робоча нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради

Дата: 30.08.2021 09:18
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Традиційно ранок понеділка 30 серпня розпочався робочою нарадою з керівниками управлінь та відділів міської ради, яку провела  в.о. міського голови Олеся Назаренко.

В ході наради керівники інформували про стан справ у підпорядкованих їм структурних підрозділах, озвучили плани роботи на поточний тиждень та обговорили проблемні питання.

Про стан виконання бюджету доповів заступник начальник управління начальник відділу доходів та видатків бюджету - О.О. Фадєєв.

Про завершення об’їздів шкіл громади та готовність навчальних закладів до нового навчального року поінформувала присутніх начальник управління освіти, культури, молоді та спорту - Л.П. Білозерова.

За словами начальника відділу соціального захисту та охорони здоров’я – В.І. Любченка, станом на 30.08.2021 року з метою запобігання підвищення рівня захворюваності на COVID-19 провакциновано 41,3% жителів територіальної громади.

В свою чергу керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради – О.В. Печолат наголосив присутнім, що 31.08.2021 року, за потреби розгляду нагальних питань, відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету.

Стосовно надання адміністративних послуг жителям громади поінформував начальник відділу надання адміністративних послуг – О.І. Скоцький.

Також, спеціалістом сектору цивільного захисту, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами розробляються додатки до плану реагування на надзвичайні ситуації на території Липовецької територіальної громади – «Дії органів управління і сил цивільного захисту під час реагування на надзвичайні ситуації».

За результатами наради, начальники структурних підрозділів отримали ряд завдань та доручень на поточний тиждень.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь