Пошук

Проєкт «Сімейні молочні ферми в Україні»

Дата: 26.07.2021 10:06
Кількість переглядів: 488

Фото без описуЛиповецька міська рада повідомляє, що 25 червня 2021 року підписаний Мемерандум про співпрацю та взаємодію між Департаментом, Проєктом «Сімейні молочні ферми в Україні» та інститутом кормів та сільського господарства Поділля. Метою Меморандуму є сприяння соціально-економічного розвитку Вінницької області, підвищення ефективності діяльності місцевих рад, розвитку молочного аграрного підприємництва, створення нових робочих місць шляхом створення сімейних молочних ферм та молочарських сільгоспкооперативів, напрацювання позитивного досвіду реалізації проектів соціальних інновацій та інвестицій.

Проект реалізується Кластером “Натуральне молоко”, за підтримки ТОВ “УкрМілкІнвест”, та має всі перспективи стати одним з рушіїв розвитку сільської місцевості України. Учасникам проекту надаються інвестиції на придбання сільгосптехніки, будівництво приміщень та на купівлю ВРХ. Крім того, організаторами проєкту забезпечується зооветеринарне обслуговування, послуги осіменіння, технологічна карта кормів, забезпечення силосу, бухгалтерський облік, отримання дотацій.

Додатково ознайомитися з проектом можна на  сайті  https://smf.org.ua/

У випадку вашої зацікавленості, просимо до 29.07.2021р. звертатися в міську раду, відділ економічного аналізу та залучення інвестицій.

Контактна особа - Тітенко Cвітлана, тел. 0978702394.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь