Пошук

Візит керівників міської ради до сіл Зозівка, Славна

Дата: 20.07.2021 15:27
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

Згідно затвердженого графіку, 20 липня в.о. міського голови Олеся Назаренко разом із заступником міського голови Сергієм Кропивницьким побували з робочим візитом у селах Зозівка, Славна.

Керівники провели прийом громадян, зустрілися з старостами сіл та оглянули заклади соціальної сфери.

В ході прийому жителі с.Славна, звернулися з проханням сприяти у додатковому рейсі автобусного сполучення, оскільки перевезення сільського населення здійснюються лише один раз на тиждень. Також, селян сьогодні турбує питання стосовно території місцевого пасовища.

Варто відзначити, на прийомі громадян у селі Славна був присутній директор КНП «Липовецький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Липовецької міської ради В.М. Бондар.  Василь Михайлович відзначив, що найближчим часом на місцевих ФАПах розпочнуться ремонтні роботи з облаштування вхідної частини дверей та влаштування безпечних пандусів, що є обов’язковим для доступності приміщень особам з інвалідністю та іншим маломобільним групам населення. А також з 02 серпня у селі Славна буде працювати місцевий фельдшер.

Провівши прийом громадян у с.Зозівка керівники спільно з старостою села Галиною Семчук ознайомились з роботою та станом місцевого ФАПу, будинку культури та дошкільного навчального закладу, який потребує перекриття даху.

Усі проблемні питання поставлено на контроль для подальшого їх вирішення.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь