Пошук

Привітання в.о. міського голови з Днем бухгалтера України

Дата: 16.07.2021 08:11
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Шановні бухгалтери, з нагоди Вашого професійного свята прийміть найщиріші вітання та вдячність за Вашу щоденну сумлінність, чесну та самовіддану працю. Від Вашої важливої та надзвичайно відповідальної праці залежить ефективне функціонування господарського механізму держави, злагоджена робота кожного підприємства, установи та організації нашої громади.

Саме Ви покликані забезпечити належне спрямування фінансів, своєчасність розрахунків, об'єктивність та повноту обліку ресурсів в усіх сферах діяльності.

Упевнені, що сумлінність і вірність професійному обов'язку кожного бухгалтерського працівника є і завжди буде надійною запорукою ефективного господарювання, своєчасного наповнення державної скарбниці, важливою умовою подальшого поступального розвитку нашої країни та громади.

Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід і знання й надалі допомагають з гідністю виконувати свій почесний обов’язок, плідно працювати на благо  розвитку та процвітання  Липовецької громади.

Від щирого серця бажаємо Вам успіхів та порозуміння, здоров’я, плідної співпраці, щастя і добра, сімейного затишку! Нехай мудрими будуть Ваші  дії, праця приносить Вам тільки задоволення, а кожен день життя наповнюється людськими радощами, щастям  і  любов’ю. Миру,  добра i благополуччя  Вам та Вашим рідним!

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь