Пошук

Вітаємо з Днем податківця України

Дата: 02.07.2021 08:35
Кількість переглядів: 348

Фото без опису

Шановні податківці, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята.

Вашу роль у реалізації податкової політики, формуванні бюджетів різних рівнів важко переоцінити. Від Вашого вміння, професійності у значній мірі залежить наповнення державної казни, виконання важливих соціально-економічних завдань не тільки нашої громади, а й України в цілому.

Ваша сумлінна праця сприяє утвердженню доброчесного і неупередженого ставлення до платників податків, подальшій розбудові податкової служби, її модернізації, зміцненню засад прозорості та зрозумілості дій податківців, піднесенню авторитету Вашої професії. 

Вірю, що ваш високий професіоналізм і відданість службовому обов’язку й надалі сприятимуть зміцненню партнерських відносин з платниками податків.

Сердечно бажаємо Вам принциповості і відповідальності в повсякденній роботі. Нехай кожен день наповнює Вас енергією оновлення, дарує оптимізм і наснагу. Вам і Вашим родинам – міцного здоров'я, щастя та впевненості у завтрашньому дні.

 

З повагою та найкращими побажаннями, за дорученням виконавчого комітету та депутатського корпусу Липовецької міської ради

В.о. міського голови       Олеся Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь