Пошук

Робочі питання обговорено під час щотижневої наради

Дата: 14.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 427

Фото без опису14 червня в.о. міського голови Олеся Назаренко провела щотижневу робочу нараду з керівниками управлінь та відділів міської ради за участі заступників міського голови.

Учасники наради прозвітували про проведену роботу за  минулий тиждень,  а також були обговорені питання та заходи, які заплановані на поточний тиждень, а саме: підготовка до відзначення Дня медичного працівника; участь в онлайн-навчаннях та онлайн-нарадах керівників структурних підрозділів міської ради; заїзд дітей пільгових категорій до Липовецької обласної лікарні відновного лікування на оздоровлення та ін.

Серед розглянутих питань, значна увага була приділена підготовці до засідання чергової сесії міської ради, яке заплановано на 18 червня поточного року.

За словами начальника освіти, культури, молоді та спорту - Лесі Білозерової підходить до завершення сесія зовнішнього незалежного оцінювання. 15 червня 2021 року  відбудеться заключне ЗНО з географії. Далі у закладах освіти  громади розпочнуться  ремонти у класних кімнатах шкіл.

Підвела підсумки наради Олеся Олександрівна, наголосивши на відповідальності кожного керівника за стан справ у відділах, а також побажала присутнім вдалого робочого тижня.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь