Пошук

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Липовецькій територіальній громаді Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 20.05.2021 15:34
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

Аби організувати та провести гарне свято для дітей Липовецької територіальної громади, 20 травня, під керівництвом заступника міського голови Ольги Фоміної відбулося засідання організаційного комітету.

У засіданні взяли участь керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради - Олег Печолат, начальник служби у справах дітей - Вікторія Іванюк, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я - Віктор Любченко, начальник відділу економічного аналізу та  залучення інвестицій – Юрій Станіславський, представники управління освіти, культури, молоді та спорту.

Під час засідання члени оргкомітету висловили власні бачення, зауваження та пропозиції щодо організації святкових заходів, розглянули та обговорили формат проведення свята, визначили час та місце, а також відповідальних виконавців. Також, було розроблено сценарій та план проведення заходів.

Варто відзначити, заходи приурочені до Дня захисту дітей  будуть проводитись  у Липовецькій територіальній громаді з 28.05 – 01.06.2021 року.

Для діток громади заплановано  провести - спортивні змагання, велоестафету, різноманітні конкурси та розваги, карооке.

Детальний план проведення заходів буде оприлюднено додатково.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь