Пошук

Відзначили чемпіонів України з УШУ

Дата: 24.03.2021 09:08
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

23 березня, перед початком роботи чергової 11сесії міської ради 8 скликання в.о. міського голови Олеся Назаренко спільно з начальником управління освіти, культури, молоді та спорту міської ради Лесею Білозеровою виконали почесну місію – нагородили вихованців СК "ОРІОН" Грамотами Липовецької міської ради та пам’ятними статуетками.

Керівники та всі присутні у залі оплесками вітали юних спортсменів.

В свою чергу Олеся Олександрівна привітала переможців, висловила окрему подяку тренерам за плідну працю і високу підготовку дітей, а також побажала нових здобутків.

Від імені батьків виступив Руслан Танасюк. Він подякував керівникам міської ради за підтримку молодого покоління у їх спортивних починаннях.

Нагадаємо, 19-21 березня у м. Вінниця в СК "Нокаут" відбувся Чемпіонат України з УШУ серед дорослих, юніорів та юнаків (саньшоу). Наша територіальна громада мала своїх представників у команді Вінницької області. Виступаючи у трьох різних версіях вихованці Липовецької ДЮСШ та СМДО "Оріон" підтвердили свій клас та привезли - 27 золотих, 16 срібних та 4 бронзові медалі.

May be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенніMay be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніMay be an image of 1 особа, sitting, стоїть та у приміщенніMay be an image of 3 людей, люди стоять та у приміщенніMay be an image of 8 людей, люди стоять, people sitting та у приміщенніMay be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніMay be an image of одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенніMay be an image of 2 людей, люди стоять та у приміщенніMay be an image of 1 особа, стоїть та у приміщенніMay be an image of 5 людей, люди стоять та у приміщенніMay be an image of стоїть


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь