Пошук

ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДОДОМУ НА ЩИТІ ЩЕ ОДИН ГЕРОЙ

Дата: 19.08.2024 13:27
Кількість переглядів: 210

Ще один наш оборонець повертається додому на щиті. Полеглим, але непереможеним

Липовецька громада та мешканці с. Капустян на Тростянеччині - у скорботі.

Страшна війна знову безжально забрала молоде життя нашого Героя – захисника, мужнього бійця Насадюка Михайла Михайловича, який служив старшим солдатом, сапером інженерно-саперного відділення інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення військової частини А1619.

Старший солдат 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка проявив себе як талановитий інженер та досвідчений сапер. Його бойові дороги пролягали через Миколаївщину, Херсонщину та Доненеччину . У боях він не раз ризикував життям заради збереження життя своїх побратимів та виконання бойових завдань.

15 серпня на Дніпропетровщині, у м. Павлоград , унаслідок ракетного обстрілу, обірвалося його життя.

Михайло Михайлович Насадюк народився 24 березня 1998 року в с. Капустяни Тростянецької громади, Гайсинського району Закінчив місцеву школу, вступив до Ладижинського технікуму за спеціальністю електрик . Далі продовжив навчання у Вінницькому аграрному університеті.

З перших днів війни став на захист України.  В числі перших у складі зведеної групи, яка розчищала прохід від мінних пасток , зійшов на о. Зміїний і разом з побратимами встановив Державний прапор України.

За мужність і відвагу проявлені в боях, має  нагороди, серед яких орден "За мужність", відзнака ГУР «Вогнепальна зброя» , медаль Головнокомандувача Збройних сил України "За взірцевість у військовій службі"

 Побратими згадують його як досвідченого командира, який завжди знаходив рішення у найскладніших ситуаціях.  

Йому було лише 26 років.Тільки створив сім'ю, спільно з дружиною Юлією виховували сина і донечку Полінку.

Добрий, щирий, допитливий, товариський - таким він запам'ятався своїм односельчанам і сельчанам с. Лукашівка, де проживав із сім»єю. Таким його знають і побратими.

Любив життя, родину, поважав друзів, шанував старших.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Батьківщину і кожного з нас.

Висловлюємо щире співчуття батькові  Михайлу Ярославовичу, матері  Оксані Григорівні, дружині  Юлії Сергіївні, донечці і сину, братам  - усій родині.

Чин поховання відбудеться у м. Вінниця на Алеї слави кладовища в Сабарові.

Вічна пам'ять і слава Герою!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь