Пошук

ЛИПОВЕЧЧИНА ЗУСТРІЛА ГІДНОГО СИНА МУЗИКУ ДМИТРА

Дата: 04.07.2024 14:26
Кількість переглядів: 130

Фото без описуУ бою з ворогом загинув МУЗИКА ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ, гідний син Липовецької громади, мешканець с. Попівка.

Йому навіки 31. Свій останній бій прийняв поблизу населеного пункту Красногорівка Покровського району на Донеччині.

Народився у с. Ковалівка на Миколаївщині 30.06.1993року .

У дворічному віці разом із мамою переїхав до с. Попівка Липовецького району. В цьому селі пройшло його дитинство - пішов у сільський садочок, згодом до школи. По її закінченні обрав собі робітничу професію тракториста-машиніста і закінчив Вороновицьке професійно-технічне училище.

Трудову діяльність розпочав у Бершадському районі, згодом повернувся у рідне село і працював у місцевому господарстві, по тому у ПрАТ «Зернопродукт МХП».

-Наш земляк ще у 2017 році добровольцем став на захист України, - зазначив міський голова Віктор Бичков. В зоні АТО у окопах, жорстоких боях і втратах пройшли три роки його молодого життя. У липні 2020 року був демобілізований. За мужність і героїзм проявлені в боях, був відзначений нагородами, серед яких медаль «Ветеран війни».

Після повернення до мирного життя, працював на будівельних роботах у Чехії, хотів підтримати сім»ю.

Коли ворог розпочав широкомасштабне вторгнення , повернувся в Україну і знову добровольцем з»явився до ТЦК.

У складі 59 ОМБр ім. Якова Гандзюка воював за Україну у найгарячіших точках-Херсон, Бахмут, Авдіївка...Ми, не буваючи там, можемо собі уявити, що він переніс.

Працелюб, відповідальний, чесний, справжній друг, привітний і завжди усміхнений, повний сил і енергії, мужній і незламний…Таким Дмитро закарбувався у пам’яті односельчан і побратимів. Мав наснагу, сили переборювати життєві труднощі.

Коли рік тому, ворог розбив позиції, перемістився разом із побратимами до найближчого населеного пункту і оселився у будинку майбутньої дружини. Там познайомився із дівчиною, створив сім»ю. Спільно мріяли про дітей. На жаль, жорстока війна перекреслила їх плани.

У ніч на 02 липня головний сержант - командир машини взводу спостереження розвідувальної роти 59-ої окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка

Дмитро Олександрович Музика , виявивши стійкість і мужність , віддав життя за незалежність, цілісніть і єдність України, за наше з вами майбутнє.

Щирі співчуття матері Світлані Михайлівні, батькові Олександру Вікторовичу, вітчиму Михайлу Михайловичу, дружині Марині Василівні Музиці та сестрі Антоніні. Сумуємо разом з вами, розділяємо ваше горе втрати.

На траурному мітингу до громади звернувся капітан Артем Вітюк, який добре знає кожного з ким іде в бій.

-Війна забирає найкращих і Музика Дмитро – яскравий прилад цього . Він мав золоті руки,був справжнім фахівцем своєї справи, на нього можна було покластися в будь-яку хвилину, із неможливого він знав як зробити можливе, чи знайти вихід.

Смерть воїна не була героїчною. Але те, як він жив – це справжній приклад героїзму. Навіть у часі війни Дмитро створив сім»ю, планував майбутнє, він вмів насолоджуватися життям, він боровся за Україну, робив усе можливе аби війна якнайшвидше закінчилася.

Хочу щоб кожен з вас це цінував і пам»ятав Героя.

Зібравшись із силами, зворушливо говорила про свого чоловіка дружина, Марина Василівна. Вона часто йому повторювала, що пишається ним. Не тому, що він військовий, а тому, що він справжній Чоловік, Захисник, з ним вона була впевненою у завтрішньому дні.

Це важка втрата для молодої жінки.

Заупокійну Литію правили священники українських церков Липовеччини.

Чин поховання відбудеться завтра у місті, де народився Дмитро Музика, там , де закопаний його пуп, на Миколаївщині. Світла пам»ять нашому захиснику!

Шануймо пам'ять усіх українців, які присвятили і поклали своє життя у боротьбі за свободу нашої країни, за її честь та гідність, за її незалежність та право стати європейською державою!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь