Пошук

ВИПУСКНИЙ У ЛИПОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ №3

Дата: 30.06.2024 14:11
Кількість переглядів: 45

Випускний вечір – свято, яке буває лише раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання. Адже, приходить час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки та перед ними відкриються тисячі доріг, де кожен з них обере свій особистий життєвий шлях.

Так 30 червня випускники нашого ліцею урочистою ходою пройшлися востаннє по шкільному подвір'ї, наповненому урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями, розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Наші впевнені у собі, розумні й креативні учні отримали свої свідоцтва.

Випускників привітав директор Андрій Андрійович Шпіхернюк.

Зі святом, з успішним закінченням ліцею та вступом у доросле життя випускників привітали наші дорогі випускники 1984 року, а також подарували закладу патріотичний годинник, який має : "Продовжувати лік часу у ліцеї".

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за всі свої 11 незабутніх років. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання випускників здійсняться.

Тож, хай Вам щастить, у добру путь!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь