Пошук

УВАГА! КОНКУРСНИЙ ВІДБІР СУБ"ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ...

Дата: 03.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 97

Липовецька міська рада Вінницького району Вінницької області, оголошує конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності – суб’єктів господарювання, для проведення незалежної оцінки об’єкта малої приватизації комунального майна Липовецької територіальної громади, щодо якого прийнято рішення 69 сесії Липовецької міської ради 8 скликання від 20 червня 2024 року «Про приватизацію шляхом продажу на аукціоні будівлі (об’єкт нежитлової нерухомості) комунальної власності», (далі – Конкурс).

Інформація про проведення конкурсу.

Конкурсний відбір організовано та буде проводитись відповідно до Тимчасового Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна Липовецької територіальної громади Вінницького району Вінницької області, затвердженого рішенням 7 сесії Липовецької міської ради 7 скликання від 17 лютого 2016 року № 60 (зі змінами відповідно до рішень Липовецької міської ради: 38 сесії 8 скликання від 11 серпня 2022 року № 976, та 69 сесії 8 скликання від 20 червня 2024 року № 1918).

Дата, час і місце проведення конкурсу: конкурс буде проводитись 18 липня 2024 року о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Липовецької міської ради за адресою: вул. Героїв Майдану, 4, м. Липовець, Вінницького району Вінницької області, перший поверх, малий актовий зал.

Об’єкт оцінки: будівля (об’єкт нежитлової нерухомості), загальною площею 662,8 кв.м: літ. «А» будівля кінотеатру, ганок, сходи; літ. «Б» будівля гаражів; літ. «В» вбиральня, що розташована за адресою: вулиця Василя Липківського, 24, місто Липовець, Вінницький район, Вінницька область, індекс 22500.

Мета: проведення незалежної оцінки об’єкта малої приватизації комунального майна Липовецької територіальної громади, для визначення ринкової вартості, з метою відчуження майна, що підлягає продажу на конкурентних засадах.

Кінцевий термін подання документів: до 17 години 00 хвилин 12 липня 2024 року.

Строк виконання робіт: протягом 10 робочих днів з моменту надання повного пакету необхідних документів відповідно до укладеного договору. 

Замовником та платником робіт: є Липовецька міська рада Вінницького району Вінницької області, кошти з місцевого бюджету.

Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд комісії:

1) заява про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 2 до Положення); 2) копії установчого документа претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи); 3) копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна; 4) письмові згоди оцінювачів, яких буде додатково залучено претендентом до проведення робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна, завірені їхніми особистими підписами, а також копії кваліфікаційних документів оцінювачів; 5) копії сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України; 6) інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки майна, у тому числі подібного майна тощо); 7) згода на обробку персональних даних.

Конкурсна документація претендентів подається: в запечатаному конверті, на якому робиться відмітка «На конкурс» із зазначенням об’єкта і дати проведення конкурсу, також найменування юридичних осіб або ПІБ фізичних осіб – підприємців, які подають конкурсну документацію. Вказана документація подається Конкурсній комісії Липовецької міської ради через відділ документообігу та діловодства виконавчого комітету Липовецької міської ради, що знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 4, м. Липовець, Вінницький район, Вінницька область, індекс 22500. У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією. В конкурсній пропозиції повинно бути зазначено вартість виконання робіт з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно норм чинного законодавства; пропозицію щодо строку виконання робіт (у робочих днях), але не більше встановленого строку в оголошені про конкурс .

До участі в конкурсі допускаються суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих

https://rada.info/upload/users_files/04325957/docs/f04ae571dd60d4d8197c23ac3c273a75.pdf (сторінки 61-69); зміни до Положення: https://lyp.gov.ua/docs/1264654/ ; https://lyp.gov.ua/docs/1713354/  або звернувшись до секретаря конкурсної комісії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь