Пошук

ВИПУСКНИЙ У ЛИПОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ №2

Дата: 01.07.2024 10:50
Кількість переглядів: 115

Сьогоднішній світанок зустрічали випускники Липовецького ліцею №2.

Сьогодні вони прощалися з дитинством.

Випускники двох класів-11-а і 11-б вчора випурхнули із шкільного гніздечка і вирушили у доросле життя.

Та історія цього освітнього закладу свідчить про те, що першого вересня 2013 року на шкільному порозі їх зустрічали три вчительки-Наталія Анатоліївна Яременко,Олена Якимівна Сенів та Алла Ярославівна Сплодитель , адже було три перших класи. Життя внесло свої корективи і в самостійне життя дітей двох випускних класів випускають 2 класні керівнички Інна Юріївна Невмержицька та Олена Іванівна Огородник,

Випускний-це особлива пора для вчорашніх школярів, які стоять перед вибором своєї професії та здійсненням багаторічної мрії!

Діти вшанували пам"ять випускників навчального закладу попередніх років, які загинули при виконанні бойових завдань під час російської війни, хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальних дошок.

На жаль, війна затьмарила цю щасливу подію, та дітям, батькам і учителям є чим пишатися-усі випробування вони пройшли з гордо піднятою головою і ніколи не опускали руки, пам'ятаючи мудрі слова: "Після найтемнішої ночі приходить світанок". Випускний бал пройшов тут по-особливому.

На коврову доріжку виходили іменинники цього свята під урочистий марш в оточенні найрідніших.

Творчі й винахідливі учителі , батьки зробили все, аби захід залишився у пам»яті дітей на багато літ.

Першою привітала випускників директор ліцею Людмила Миколаївна Матвієнко, разом із заступником Іваном Миколайовичем Прилуцьким вона вручила дітям нагороди та документи про освіту.

Школа випустила 48 випускників, із яких 6 - медалісти.

Перша учителька випускникам влаштувала побачення з Дитинством, роль якого виконала маленька дівчинка Ярослава, випускниця дитячого садка, для якої теж розпочнеться новий етап у житті, Вона провела тестування старшокласників і змусила їх пригадати дитинство, перші кроки у Країну знань.

Мов рідні батьки , вітали своїх дітей і давали поради перші вчителі, їх класні керівники. Діти з хвилюванням дарували вирощені власноруч квіти та добрі й щирі слова побажань своїм наставникам.

Усі випускники протягом років війни стали активними волонтерами, діяльність яких очолила учителька права Євгенія Марчук. Кошти, які вони могли використати на квіти, діти передали учительці для придбання сіток і захисної тканини.

На випускний вечір своїх дітей-випускників прибули чимало наших захисників.

Від їх імені вітали випускників батьки -Василь Григорович Осадчий, Сергій Володимирович Остапенко. Вони побажали дітям обрати саме той шлях, на якому вони зможуть себе проявити, досягти успіху і легких крил для польоту, нехай вони будуть міцними!

У цих дітей і сімей було подвійне свято, зворушливості якому додала зустріч із батьками, а всім нам - впевненості у завтрішньому дні. Для шкільного музею Василь Осадчий подарував фото Валерія Залужного із його автографом.

Підвів підсумок випускного вечора міський голова Віктор Бичков, який цього разу був також і в іпостасі батька випускника. Його старший син Богдан в числі дітей, які із відзнакою закінчили ліцей.

Як батько, як міський голова він звернувся до учителів, які протягом всього навчального періоду вчили дітей доброму, мудрому, вічному і подякував за невтомну багаторічну працю.

Звертаючись до дітей із напутнім словом , зазначив:

-Попереду у вас самостійне життя, яке вимагатиме від вас прийняття рішень, відповідних вчинків-не бійтесь цього. Не бійтесь маленьких невдач , ми завжди вас підтримаємо. Будем просити Бога і долі, щоб великі невдачі вас минули.

Не бійтесь неприємностей-це має гартувати ваш характер. Життя-складна річ. До всього треба ставитись з розумінням.

Ми будемо вами пишатися, підтримувати і завжди чекати, в будь якому віці. Щасливої вам долі, Божих благословінь, успіхів у розбудові нашої України після закінчення війни!

Слава нашим ЗСУ! Слава Україні!

Звичайно ж, далі був випускний вальс, який після багатьох репетицій випускники станцювали на відмінно.

Завершився випускний вечір колом родинного тепла. Великі два кола утворили посеред подвір"я випускники та їх батьки і, рухаючись у різних напрямках, зігрівали своїм таплом одне одного.

На щастя, на долю батьки вручили дітям коровай, який, цілуючи, вони передавали з рук в руки...

В добру путь діти, хай вас ще довго зігріває батьківське тепло! Хай вам щастить у житті на справжніх друзів, добрих людей та успіхи!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь