Пошук

ВИПУСКНИЙ У ЛИПОВЕЦЬКОМУ ЛІЦЕЇ ім. ВАСИЛЯ ЛИПКІВСЬКОГО №1

Дата: 28.06.2024 10:39
Кількість переглядів: 78

• У деь Конституції України , 28 червня, в Липовецькому ліцеї ім. Василя Липківського №1 випускалися діти . Для молоді це важливий етап у житті та крок у доросле життя.

Ліцей випускав понад 20 юнаків і дівчат, серед яких є медалісти.

Випускники мають вагомі здобутки у навчанні, спорті, різних конкурсах та олімпадах. У закладі проведено безліч благодійних ярмарків на користь ЗСУ. Не дивлячись на важкі воєнні роки, діти все встигали.

Дійство, що відбулося на шкільному подвір»ї, стало визначним для всіх присутніх - випускників, їх батьків, педагогічного колективу ліцею та гостей. Це було справжнє свято, наповнене хвилюванням та світлими спогадами.

Урочисте відкриття розпочала в.о. директора школи Світлана Василівна Мельник.

Внесли державний прапор, пролунав Гімн України, присутні вшанували пам»ять загиблих за волю і незалежність України героїв хвилиною мовчання.

Дітей привітали із визначною подією в житті міський голова Віктор Бичков, директор ліцею Василь Авраменко.

Випускники подякували захисникам за можливість відсвяткувати таку важливуподію. Світлана Василівна запрошувала дітей для одержання документів про освіту, медалей, похвальних листів, які вручав директор школи Василь Авраменко, відзначивши досягнення кожного випускника, наголосивши на важливості знань і підготовки до нових викликів. Діти виходили отримувати відзнаки і документи із батьками, братиками та сестричками.

Випускників вітали їх перші вчителі Олена Іванівна Савіцька та Олена Іванівна Молочевська, класний керівник Людмила Євгеніївна Михайленко. Діти дарували їм квіти.Це було надзвичайно хвилююче і зворушливо. Далі на всіх чекала святкова фотозона, святковий вальс випускників…

Хай щастить вам, діти , у нашій вільній, мирній Україні!

Хай дорога у доросле життя буде успішною!

Хай всі ваші мрії обов»язково здійсняться!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь