Пошук

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ НА ЧЕСТЬ ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2024 14:09
Кількість переглядів: 65

Сьогодні – 28 років із дня прийняття Основного Закону нашої країни.

З цієї нагоди у громаді відбулась благодійна акція на підтримку Збройних Сил України. У заході взяли участь не лише мешканці міста, а й навколишніх сіл.

З патріотичною піснею перед липівчанами виступили кращі художні колективи Зозова, Росоші та волонтери ВГ "Разом ми сила". Зібрані благодійні кошти будуть використані на придбання зарядної станції військовому формуванню 53 ОМБр , у якому несе службу зозівчанин Євгеній Швець.

По завершенні акції усіх привітав і подякував за участь у благодійництві заступник міського голови Володимир Дужий.

Учасники вирушили урочистою ходою до Пам»ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим за Україну землякам, до екрану Пам»яті, Меморіалу Слави і поклали квіти.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв.

Участь у покладанні квітів взяли керівництво міста, депутати міської ради, родини загиблих земляків, військовослужбовці, представники поліції, громадськості.

Головні принципи, закладені в Конституції, – суверенність, незалежність, права та свободи людини, демократія, – це те, за що наші захисники кладуть свої життя, Захищати рідну землю, свою державу, це конституційний обов’язок кожного з нас.

В знак пам»яті і вдячності до наших Героїв ми всі повинні бути як одна велика, єдина, надійна родина, захищати рідних, оселю та свій край від посягань, тим самим допомагаючи нашим захисникам тут, в тилу.

Знаємо, незабаром прийде час, коли запанує мир та спокій в українських сім’ях і наші воїни повернуться до своїх родин.

Слава Україні!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь