Пошук

КРУГЛИЙ СТІЛ ЗІБРАВ ШАНУВАЛЬНИКІВ СПОРТУ

Дата: 27.06.2024 07:51
Кількість переглядів: 78

За ініціативи народної депутатки України Ірини Борзової відбувся круглий стіл, присвячений ветеранському спорту у громадах.

До заходу долучилася Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.

До участі у обговоренні розвитку ветеранського спорту також були запрошені учасники «Ігор Нескорених», представники органів місцевого самоврядування, спортивних комунальних установ, національних спортивних федерацій, Національного комітету спорту інвалідів, громадських організацій ветеранів війни.

Під час заходу між Вінницькою ОВА та Іллінецькою, Ямпільською, Гніванською, Вінницькою, Могилів-Подільською, Козятинською та Липовецькою громадами підписано меморандуми про співпрацю у галузі ветеранського спорту.

Фото без описуФото без описуФото без описуПрозвучали пропозиції та ініціативи   від самих ветеранів, що вже реалізовуються локально і поширюються на усі громади.

Утворено обласну координаційну раду з розвитку спорту ветеранів війни. Спорт – це один із засобів реабілітації, соціальної адаптації, психологічного розвантаження та якісного дозвілля. Наші 11 спортсменів, які брали участь у Іграх нескорених , довели, що для них це іще можливість показати свою волю до перемоги, реалізуватися в спорті.

Інформація про спортивні послуги для ветеранів на ресурсі е-Карта, що зараз у процесі наповнення громадами.

Щоб ознайомитися з е-Картою, переходьте за посиланням: http://surl.li/rxpavo


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь