Пошук

ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЯ...

Дата: 14.06.2024 08:03
Кількість переглядів: 69

Сьогодні річниця, як наш Герой Юрій Мигун поповнив ряди Небесного війська. Життя втратило всякий сенс для його батьків, у яких він був єдиною надією, забрало сподівання мати опору в старості. Син - воїн, син - патріот віддав життя за Україну.

Народився і виріс у вчительській сім»ї і по закінченні школи обрав професію вчителя. Закінчив Вінницький педагогічний університет, мав кваліфікацію вчителя фізкультури.

Діти йому повірили і йшли за ним, не сумніваючись. Організував ряд спортивних секцій, захоплювався історією та природою рідного краю, ініціював цікаві походи, вчив любити рідний край і всі свої позитивні якості прищеплював учням.

Любив життя і всі найпрекрасніші його миті фіксував фотоапаратом

Війна перекреслила враз мрії і захоплення молодого хлопця.

Вирішив твердо: коли країна в біді - треба її визволяти.

Так виховував своїх учнів, гартував їх тіло, дух і сам став для них взірцем.

Службу ніс на посаді інженера-інструктора у підрозділі 35-ї ОБр морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського, успішно виконував бойові завдання із знищення руської нечисті на нашій Святій Українській Землі.

Загинув 14 червня минулого року на Донеччині (Волноваський напрямок) при виконанні бойового завдання. Його згадують як унікальну, надзвичайну, талановиту людину, справжнього козака, тому і позивний його «Еней».

Честь була його знати, бути поряд у цьому житті! Вічна слава і низький уклін за виховання молодого покоління, за патріотів, які продовжать Твою справу на цій святій землі, Юрію. Ти засіяв поле і воно дасть якісні сходи!

Сьогодні родина, учні, побратими,колеги, односельчани Юрія Мигуна, представники міської влади вшанували пам»ять загиблого , взявши участь у

мітингу-реквіємі, що відбувся на сільському цвинтарі біля могили .

Заупокійну Литію служили священники українських церков.

Його учні говорили про подвиг Героя. На мітингу виступили секретар виконкому Ольга Русецька, староста села Михайло Микулін, учителі, діти. Вшанували пам»ять полеглих за Україну бійців хвилиною мовчання.

Світла пам»ять про Героя назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав Його, любив та шанував. Він завжди житиме в наших серцях, у нашій памяті…

Сьогодні на честь Героя у Вінницькому краєзнавчому музеї відкриють фотовиставку "ЕНЕЙ: НЕВІДЗНЯТИЙ КАДР"Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь