Пошук

"МИ ВІННИЧАНИ" У ЛИПІВЦІ!

Дата: 07.06.2024 07:38
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Ми - Вінничани

 

Створи мрію - і вона створить тебе!

Сьогодні у Липовці громадське об‘єднання «Ми - Вінничани» спільно з нашими партнерами Фонд "МХП-Громаді" зібрали у великому колі однодумців саме таких людей.

Тих, хто не боїться мріяти навіть у часи війни… Тих, хто робить реальні кроки до реалізації своєї мрії! Тих, хто готовий ставати кращим заради своєї країни! Тих, хто любить і віддається своїй професії, а отже - людям, які оточують!

Це вже п‘ятий захід з нагородження переможців грантового конкурсу «Професійне зростання», сертифікати на реалізацію своєї професійної мрії уже отримали 145 із 165 переможців! І щоразу при зустрічі з цими людьми ми сповнюємося гордості за наших мудрих, щирих, патріотичних, відважних земляків.

Це вчителі, які шукають спосіб, як навчати дітей краще! Це психологи, які вивчають нові методики для корекції наслідків війни як серед дорослого, так і дитячого населення! Це медики, які попри усі виклики, вдосконалюють свої навички в хірургї, в педіатрії, офтальмології. Це музиканти, актори, художники - творці, які надихають усіх нас на Перемогу! Це письменники і поети! Це дружини військовослужбовців, які не падають духом і навіть в очікуванні чоловіка з фронту, невпинно тримають міцний тил! Це вмотивованні та загартовані війною волонтери! Це капелани і священники Православної Церкви України, які відповідають за духовний фронт! Це військові - люди герої! Люди - титани! Хтось з них на реабілітації розмальовує гільзи. А хтось везе в окопи маленьку студію звукозапису, щоб підбадьорювати побратимів піснею!

Цей перелік дуже великий!!! Бо наші люди дійсно неймовірні!!!

Ми вдячні кожному і кожній за довіру до громадського об‘єднання «Ми - Вінничани»! Нам за честь стояти пліч-о-пліч з такою потужною рушійною силою, як усі Ви!

Щиро віримо, що участь у конкурсі міні-грантів «Професійне зростання» стане лише початком Вашого вдосконалення, реалізації Вашої професійної мрії!

Підтримуймо один одного! Надихаймо один одного! Цінуймо один одного! Бо в єднанні наша сила!

#МиВінничани

#ВєднанніНашаСила

#МотивуємоНаУспіх


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь