Пошук

МИРНОГО НЕБА ВАМ, ДІТИ, І ЗДІЙСНЕННЯ МРІЙ!

Дата: 30.05.2024 16:28
Кількість переглядів: 71

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У перший день літа разом з дітьми усього світу ми святкуємо День захисту дітей. Вони є змістом життя, вони надихають, спонукають нас до нових досягнень, повертають віру в життя.

Напередодні свята, що випало в календарі на вихідний день, для малих липівчан у центрі міста відбулось гарне дійство .

Після вітання голови, заходи продовжились на кількох локаціях-

у міському будинку культури відбувся черговий етап конкурсу талановитої молоді Липовеччини «Музичний зорепад» . Усіх присутніх в святковій залі привітала секретар виконкому міської ради Ольга Русецька.

Наступна локація –«Батути», де діти могли потратити свою зайву енергію із користю для себе, а батьки відпочити і помилуватись ними.

Чергова локація для малят дошкільних освітніх закладів-малюнок на асфальті "Я люблю Україну!"

Ще наступна – «Безпека разом з поліцейським». Тут демонструвались екіпіровка поліцейських , спеціалізований автомобіль, можна було зробити світлини на згадку та інше.

На штучному спортивному майданчику змагались футзалісти, а біля входу у ДЮЦ зібрались діти – вихованці , переможці різноманітних конкурсів вищого рівня, із вихователями та батьками.

З прийдешнім святом усіх привітали начальник управління освіти Леся Білозерова та секретар виконкому міської ради Ольга Русецька. Вони вручили переможцям конкурсів та їх наставникам Подяки й грошові винагороди.

Перед Будинком культури діти вишикувались для участі в параді кульок...

Кожна локація була по-своєму цікавою, яскравою і неповторною. По завершенні концертної програми всі учасники свята долучились до командних змагань, які організувала педагог ДЮЦУ Людмила Мазур і провела цікаво та змістовно. Учасники та переможці отримали чудові призи!

Про це подбала служба у справах дітей міської ради.

Свято вдалось! До нових зустрічей, діти!

Нехай над вами завжди буде мирне небо!

Ми не маємо права забувати, що ці маленькі мешканці нашої громади потребують уваги, любові й турботи. У час, коли їх батьки, брати, дідусі боронять Україну від ворога, ми зобов’язані зробити все можливе, щоб наша малеча росла щасливою, розумною, здоровою і талановитою. Нехай дитячі мрії завжди збуваються


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь