Пошук

ГРОМАДА ЗУСТРІЛА СВОГО ЗАХИСНИКА "НА ЩИТІ"

Дата: 21.05.2024 16:35
Кількість переглядів: 80

Фото без описуФото без опису

Не так давно він був у відпустці, зустрічався з друзями, будував плани, мріяв аби закінчилась війна і він повернувся до мирного життя... У липні Сергію Дронову мало виповнитись 50 років.

Дружно, в скорботі зустрічали загиблого Героя із квітами, прихиливши коліно до землі у Щасливій, Липовці, Берестівці, Лукашовій...

Дронов Сергій Геннадійович народився 28 липня 1974 року у н. п. Білозерське Добропілля на Донеччині. Закінчив сільську школу, вступив до технічного училища, де освоїв професію газозварника. Відслужив строкову військову службу. Одружився, донька Дарія навчається у м. Харків.

Вісімнадцять років тому приїхав на Липовеччину, став проживати тут , створив сім"ю. Працював на пилорамі у місцевому господарстві, згодом на будівельних роботах. Мав золоті руки, за що б не брався-все робив до ладу. Був оптимістом по житті, мав добре почуття гумору. Односельчани та побратими знають його як доброго товариша, сусіда, друга з яким можна йти у розвідку.

Вісімнадцять років прожив із Ольгою Миколаївною Карпюк. Разом виховували внуків, останні роки працював на підприємстві "Барлінек".

Був призваний за мобілізацією на військову службу 27 січня 2023 року. У складі 21 окремої мотопіхотної бригади солдат Сергій Дронов брав участь у захисті суверенітету на сході України, там жила його мама. Служив на посаді навідника зенітного артилерійського взводу.

Захищаючи територіальну цілісність України, загинув 16 травня 2024 року поблизу населеного пункту Терни Краматорського району, Донецької області, під час виконання бойового завдання.

-Обірвалось життя ще одного патріота нашої громади, вірного сина України, справжнього Чоловіка, зазначив міський голова Віктор Бичков на мітингу, що зібрав липівчан, мешканців сіл біля Тризуба.

Хоронити свою кровиночку приїхала з Донеччини мама, Олександра Борисівна, яка вже втратила обох синів.

Міський голова висловив їй вдячність за виховання сина та співчуття-матері, дружині- Ользі Миколаївні, всій сім"ї загиблого та односельчанам.

Священники українських церков відправили Панахиду за вбитим Героєм.

Громада принесла багато квітів і хвилиною мовчання вшанувала пам"ять солдата.

Траурний кортеж відправився в село Лукашова, яке для нього стало рідним. Лукашівська земля буде останнім прихистком для Воїна, донеччанина, нашого захисника.

Чин похорону вершили священники українських церков.

Героя похоронили зі всіма військовими почестями.

Вічна пам"ять і слава Герою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь