Пошук

ВШАНУВАЛИ ПАМ"ЯТЬ ГЕРОЯ

Дата: 20.05.2024 15:47
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Лінійка Пам»яті, що відбулася сьогодні у Липовецькому ліцеї №2, була приурочена вшануванню пам"яті випускника школи, нашого захисника, полеглого за Україну Воїна, Романа Миколайовича Грушка.

Двічі в рік, у день народження та день загибелі, за традицією, що склалася у освітньому закладі , вшановують пам»ять Героїв, які навчалися тут .

Грушко Роман - заступник командира бойової машини - навідник-оператор розвідувальної роти 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України, старший солдат.

Народився 18 травня 1985 року в селі Щаслива Липовецького району Вінницької області. Мешкав у місті Липовець Вінницької області. У 2002 році закінчив Липовецьку загальноосвітню школу №2 , згодом - середній спеціальний навчальний заклад, і за спеціальністю «Лісове господарство» продовжив навчання у виші.

Працював лісником у Погребищенському районі Вінницької області.

Із серпня 2014 року у лавах Збройних Сил України брав участь в антитерористичній операції на сході України.

9 лютого 2015 року старший солдат Роман Грушко загинув під час танкового обстрілу в районі міста Дебальцеве Донецької області.

-В тих боях загинула найбільша кількість наших Воїнів, які виборювали єдність і цілісність, волю і незалежність України,- зазначила у виступі секретар виконкому міської ради Ольга Русецька. Їх імена вписані в новітню історію України власною кров"ю.

За пропозицією однокласників вже стало традицією в ліцеї проведення змагань на кубок Романа Грушка. І цей рік не став виключенням.

Під час урочистої лінійки підведено підсумки чемпіонату ліцею з міні футболу на перехідний кубок імені Романа Грушка.

Мати Героя, Наталія Миколаївна, мала нагоду вручити дітям Грамоти, дипломи та кубки, побажала усім мирного неба та успіхів у навчанні й спорті.

Присутні вшанували пам»ять полеглих героїв хвилиною мовчання та поклали до меморіальних дошок, встановлених на їх честь, квіти. Герої не вмирають!

Вони живуть у нашій пам"яті.

🇺🇦 Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь