Пошук

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕРЕМОЖЦІВ!

Дата: 10.05.2024 07:24
Кількість переглядів: 79

Збірна команда закладів освіти Липовецької ТГ, в межах проведення Гімназіади, виборола 4 особистих призових місця в обласних змаганнях з легкої атлетики!!!

Заходи проведені в м. Вінниця на стадіоні міського парку ім. Леонтовича. У змаганнях взяли участь команди: Агрономічної, Іллінецької, Липовецької, Літинської, Лука-Мелешківської, Немирівської, Оратівської, Погребищенської, Стрижавської, Сутисківської, Тиврівської, Якушенецької територіальних громад.

Програма заходу була різнопланова і насичена, адже дівчата та юнаки змагалися за кращі результати у категоріях: біг на 100м, 200м, 400м, 800м,1500м та естафета 4Х100м.

Тож, вітаємо наших переможців та учасників змагань, а також їх тренерів, зокрема, Миколу Григоровича Колесника та Олександра Михайловича Маланчука, і бажаємо, щоб спортивна фортуна була до них і надалі прихильною!

Щира вдячність нашим ЗСУ та всім Захисникам та Захисницям України!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь